среда, 27. фебруар 2019.

Ovo su prvi finalisti Beovizije 2019: Saška Janković najveći favorit!

U finale festivala „Beovizija“, na kojem će biti odabran predstavnik Srbije na 64. „Pesmi Evrovizije“, plasirali su se Aleksandra Sekulić, Saška Janks, Nataša i Una, Ivan Kurtić, „Vonder strings“ i Ivana Vladović i Sofija Perić. 






Publika i stručni žiri u finale su poslali numere koje izvode Aleksandra Sekulić, Saška Janks, Nataša i Una, Ivan Kurtić, „Vonder strings“ i Ivana Vladović i Sofija Perić.

Nakon što su učesnici izveli svoje pesme, usledio je revijalni deo programa prve polufinalne večeri „Beovizije“ – Sanja Vučić, Bojana Stamenov i Žak Houdek izvode numeru dobro poznatu ljubiteljima „Evrosonga“ – Euphoria.

Ovo su prvi finalisti Beovizije 2019: Saška Janković najveći favorit!

Usledila je Bojanina evrovizijska pesma Beauty Never Lies, zatim numera My Friend, koju je Žak pevao predstavljajući Hrvatsku i Sanjin hit Shelter, takođe izveden pred Evropom 2016. godine. Savete kolegama koji će predstavljati svoje zemlje na „Evrosongu“ dao je i Knez pre nego što je izveo Adio.

Nakon toga proglašeno je ko su prvi finalisti. Žrebom je određeno da će u finalu 3. marta Aleksandra Sekulić nastupati pod rednim brojem 12, Saška Janks prva, Nataša i Una 11, Ivan Kurtić na binu izlazi deseti, „Vonder strings“ i Ivana Vladović peti, a Sofija Perić treća.

Najveću pažnju, ali i aplauz publike u studiu RTS-a izazvala je Saška Janx i to besprekornom interpretacijom pesme "Da li čuješ moj glas" koju je posvetila preminulim roditeljima.



Inače, upravo Saškina pesma dospela je u vrh evrovizijskih čarter listi i pre nego što je Beovizija počela.

 

Foto:printscreen RTS

PRessSerbia

#VonderStrings #AleksandraSekulić #Beovizija2019 #Beovzija #Dalicujesmojglas #Eurosong2019 #IvanKurtic #IvanaVladović #Izrael #NatašaIUna #Rts #Sashkajanx #Saška #SaškaJanks #Saskajankovic #SofijaPerić #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар