петак, 1. фебруар 2019.

MESEČNI HOROSKOP: HOROSKOP ZA FEBRUAR 2019.

Ovo je vaš mesečni horoskop za februar. Pogledajte šta vaš čeka u drugom mesecu u godini!






Mesečni horoskop:

Ovan

Osećate dodatni priliv kreativne energije i ne možete da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Dobijate podršku u svojoj okolini i imponuje Vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno poverenja u Vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Potrebno je da preuzmete odgovarajuću inicijativu, kako biste ostvarili svoje poslovne namere. Ukoliko se Vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Učinite sve što je potrebno, da ulepšate svoj intimni život i odnos sa bliskom osobom. Potrudite se da delujete zanosno i privlačno u različitim prilikama. Ljubavni zanos u Vama budi novu energiju i neku skrivenu snagu.

 

Bik

Postoje iznenadni problemi koji remete Vaš svakodnevni ritam, ali uz dodatnu upornost možete da ostvarite svoje poslovne planove. Potrebno je da pronađete zaobilazna rešenja i da održite dobar nivo saradnje. Nemojte dozvoliti da Vas neko zavrava pogrešnim informacijama, važno je da izbegavate brzopletost i impulsivne reakcije. U odnosu sa voljenom osobom česte promene u raspoloženju stvaraju dodatnu nervozu i emotivnu nesigurnost. Nemate dovoljno razumevanja za nečije »propuste« ili za nove izgovore. Ponekad delujete suviše strogo u svojim očekivanjima, potrebno je da uskladite svoja raznovrsna interesovanja i mogućnosti u emotivnom životu.

 

Blizanci

Delujete aktivno na različitim stranama i umete da prenesete stvaralački impuls ili kreativnu energiju na svoju okolinu. Blic inteligencija ili sposobnost efikasnog prilagođavanja, predstavljaju Vaš glavni adut u poslovnim susretima. Umesto da se nadmudrujete sa neistomišljenicima prilagodite svoj stil izražavanja u odnosu na utvrđena pravila i visoke profesionalne kriterijume. Verujete u svoje zavodničke sposobnosti, ali ne želite da se vezujete za prolazne vrednosti. Potrebno Vam je nečije prisustvo i emotivna naklonost, kao dodatni podsticaj za šire kreativno izražavanje. Imate neobične ideje i stalo Vam je da impresionirate blisku osobu u neobičnom i velikom stilu.

 

Rak

Nalazite se u fazi kreativnog uspona i podstaknuti ste na nova poslovna rešenja. U susretu sa saradnicima imate jasne vizije i umete dobro da procenite redosled poteza. Potrudite se da dobijete neophodnu podršku, postoji osoba koja može da nagradi Vaše intelektualne sposobnosti. Važno je da proširite svoj poslovni i društveni uticaj u različitim pravcima. U ljubavnom životu osećate laganu stagnaciju, stoga tražite izlaz ili rešenje na nekim drugim stranama. Ponekad delujete suviše zahtevno i neumoljivo. Partner nema dovoljno volje da odgovori na sve Vaše zahteve, a Vama postaje monotono da ponavljate istu priču. Ipak, nema razloga da se povodite za pogrešnim utiscima.

 

Lav

Na pomolu su nove poslovne obaveze i dileme koje zahtevaju da se dodatno angažujete. Budite pažljiviji u komunikaciji sa poslovnim partnerima, jer pogrešno protumačene informacije ili nerazumevanje pravila u poslovanju mogu da prouzrokuju razne komplikacije. Zatražite na vreme nečiji savet prilikom finansijskih procena. Nema razloga da olako poklanjate svoje emotivno poverenje, dobro razmislite o različitim aspektima ili o osobi koju ste nedavno upoznali. Imate utisak da voljena osoba nešto skriva, što dodatno utiče na Vašu emotivnu nesigurnost ili pojačava Vašu nervozu. Ponekad umete nepotrebno da umišljate svoje probleme.

 

Devica

Stalo Vam je da ubrzate poslovni dogovor, ali postoje iznenadne komplikacije ili problemi koji Vas objektivno usporavaju. Neko od saradnika izbegava da ispoštuje svoj deo obaveza, što uzrokuje dodatne probleme. Delujete zabrinuto zbog novih informacija na poslovnoj sceni i ne želite da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Skloni ste čestim promenama u emotivnom raspoloženju, imate utisak da Vas neko opterećuje sa svojim zahtevima. Nema razloga da prigovarate voljenoj osobi zbog neispunjenih obećanja. Pokažite notu samokritičnosti, uzrok emotivnih nesporazuma se nalazi na obe strane. I sami nosite »deo krivice«. Iskrenost u odnosu sa partnerom donosi novo emotivno zbližavanje.

 

Vaga

Zaokupljeni ste razmišljanjem o novim poslovnim planovima ili nagomilanim obavezama koje Vas prate. Na žalost, ne možete da se pohvalite dobrom komunikacijom u krugu poslovnih partnera. Ponekad morate da preuzmete odgovarajući poslovni rizik u skladu sa zadatom situacijom i izazovom. Potrebno je da se opredelite za korisne ciljeve, koji će Vam omogućiti bolje profesionalne uslove. Često analizirate svoj ljubavni život i imate ustisak, da se polako »udaljavate« od voljene osobe. Ne želite da neko izneveri Vaša osećanja ili da donesete nepromišljenu odluku o zajedničkom životu. Stalo Vam je da ponovo osetite partnerovu naklonost i uzajamno poverenje. Potrebno Vam je novo i prikladnije rešenje.

 

Škorpion

Prati Vas osećaj neizvesnosti u proceni novih događaja na poslovnoj sceni, ali potrebno je da aktivno učestvujete u različitim pregovorima. Ne krijete da su Vaša očekivanja velika, međutim primećujete da saradnici često menjaju svoje mišljenje ili stavove. Oslonite se na svoj praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasuđivanja. Iako Vas ljubavni odnos nije preterano idiličan, to Vam neće smetati da se predstavite u pozitivnom svetlu pred bližom okolinom. Ako smišljeno igrate na kartu »emotivnog rizika«, onda osmislite i neku »rezervnu varijantu«. Povremeno morate da koristite i neke svoje »skrivene adute« u društvu bliske osobe.

 

Strelac

Zadovoljni ste zbog novih informacija koje kruže na poslovnoj sceni, prepoznajete mogući dobitak ili potencijalni uspeh. Stalo Vam je da delujete ubedljivo pred saradnicima koji sumnjaju u Vaše profesionalne i organizatorske sposobnosti. Nemojte dozvoliti da zbog sitnih interesa napravite početni propust i izgubite nečije poverenje. Svaki potez dobro isplanirajte. Osećate novi emotivni uzlet i želite da ostvarite svoje namere, bez obzira na povremeno nerazumevanje svoje okoline. Partner ima drugačiju orijentaciju i deluje nesigurno, ali veruje u Vaše dobre namere. Zadržite samopouzdanje i optimizam. Ne možete očekivati da neko prihvati Vašu životnu viziju ili da uvažava Vaše potrebe, ako ne dajete dobar primer.

 

Jarac

Očekujete pozitivne reakcije i odgovore u susretu sa saradnicima za koje Vas vezuju zajednički poslovno-finansijski interesi. Stalo Vam je da ostvarite perspektivan dogovor u poslovnom dijalogu i da sačuvate kontakte na različitim stranama. Jasno Vam je da postoje određeni faktori koji utiču na završne rezultate i da Vaše vizije ne mogu da se ostvare bez nečije podrške. Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima. Delujete nesigurno i često se nalazite u fazi emotivnog previranja, još uvek ne možete da se odlučite za svoj izbor. Promenite svoj pristup u ponašanju, preuzmite inicijativu ili osmislite neko »neobično iznenađenje« za voljenu osobu. Prave vrednosti uvek imaju »posebnu cenu«, prihvatite ritam ili izbor svoga srca.

 

Vodolija

Osećate nedostatak kreativnog raspoloženja u situacijama kada treba da izađete u susret nečijim zahtevima, čini Vam se da kompromis ide na Vašu stetu. Prednost dajete poslovima koje možete da obavite u kraćem vremenskom periodu i bez nečije asistencije. Stalo Vam je da ostvarite praktične ciljeve i perspektivnu poslovnu reklamu. Nema potrebe da se obazirete na nečiju kritiku. Novi emotivni kontakti ili dinamičan odnos sa voljenom osobom, uglavnom odgovara Vašem ljubavnom ritmu i ispunjava Vaša očekivanja. Emotivni zanos ili pojačana strast Vas navodi na aktivnu ulogu u različitim situacijama. Ne možete da odolite pred novim izazovima koji Vas pokreću na »ljubavno osvajanje«.

 

Ribe

Zaokupljeni ste razmišljanjem o novim poslovnim planovima ili nagomilanim obavezama koje Vas prate. Na žalost, ne možete da se pohvalite dobrom komunikacijom u krugu poslovnih partnera. Ponekad morate da preuzmete odgovarajući poslovni rizik u skladu sa zadatom situacijom i izazovom. Potrebno je da se opredelite za korisne ciljeve, koji će Vam omogućiti bolje profesionalne uslove. Često analizirate svoj ljubavni život i imate utisak, da se polako »udaljavate« od voljene osobe. Ne želite da neko izneveri Vaša osećanja ili da donesete nepromišljenu odluku o zajedničkom životu. Stalo Vam je da ponovo osetite partnerovu naklonost i uzajamno poverenje. Potrebno Vam je novo i prikladnije rešenje.

 

Foto: Pixabay

Izvor: PRessSerbia/Astrolook

#Astrologija #Februar #Horoskop #HoroskopZaFebruar #MesečniHoroskop #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар