четвртак, 1. новембар 2018.

Vremenska prognoza za 1. novembar

Vremenska prognoza za 1. novembar: Nastavlja se priliv toplog vazduha, uz jugoistočni vetar, jutarnja temperatura od 8 do 13, najviša dnevna od 21 do 26 stepeni.






Toplo i iznad većeg dela pretežno sunčano, samo na jugozapadu, a uveče i tokom noći na severu i zapadu uz nešto više oblačnosti ponegde je moguća kratkotrajna kiša.

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, posle podne i uveče u košavskom području povremeno jak. Najniža temperatura od 8 do 13, najviša od 21 do 26 stepeni. Upozorenje - Potencijalno opasna pojava: Tmax ≥ 22°Cm verovatnoća 80%.

U četvrtak nas posle svežeg i po kotlinama mestimično maglovitog jutra, očekuje toplo i suvo vreme uz smenu sunca i oblaka. Duvaće uslab do umeren, a u košavskom području povremeno i jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura od 22C do 27C, na istoku oko 20C.

Vreme sa sličnim temperaturama se očekuje i u petak i subotu. Od nedelje ponovo jačanje košave pa će i temperature biti u postepenom padu ali i dalje daleko iznad proseka za ovo doba godine. Na istoku zemlje znatno svežije i tmurno vreme vreme usled košavske situacije. Kako sada stvari stoje bez ozbiljnijeg zahlađenja i padavina do polovine novembra.

Foto: Pixabay

Izvor: PRessSerbia/SerbianMeteo

 

 

#1Novembar #Vreme #VremenskaPrognoza #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар