четвртак, 1. новембар 2018.

Ljubavni trikovi zbog kojih će vas juriti!

Danas je sa postojanjem popularnih društvenih mreža, sve teže upoznati uživo muškarca sa kojim možemo da se zamislimo u vezi. Razgovori su postali poruke i razmenjivanje slika, a deljenje hobija i ličnih interesovanja je otišlo u zaborav jer se takvi odgovori mogu pronaći na svakoj našoj slici, videu, “priči” na Instagramu i tako dalje. Ovo su ljubavni trikovi zbog kojih će vas juriti.






 

“Jurenje” je postalo takozvano “lajkovanje” i komentarisanje slika i može se reći da više ne možemo osećati adrenalin i one leptiriće u stomaku kada pričamo sa osobom koja nam se sviđa jer, kao što smo već rekli, skoro svaka takva konverzacija se dešava preko interneta.

Ipak, ništa ne može zameniti osećaj osvajanja osobe čije srce želimo da uzmemo za sebe, kao i male “igrice” kojim ga možemo naterati da nas juri. Pitali smo muškarce šta je to što ih kod žena tera da ih ne ispuštaju dok je ne pridobiju, a rezultati su u nastavku...

Kvalitetan i uzbudljiv život, čiji deo muškarac želi da bude

Fizički izgled može svakoga da privuče, ali da biste osobu zadržali pored sebe i zaintrigirali je, potrebno je da imate nešto više! Izađite iz svoje zone komfora, jurite svoje snove i izgradite život u kome će muškarac želeti da se pronađe zajedno sa vama i koji će želeti da dalje izgrađuje zajedničkim snagama.

Viši standardi za ljubav

Nemojte vašu ljubav davati odmah nakon tri dana, samo zašto vam provedeno vreme sa njim daje leptiriće. Budite dovoljno emotivno zreli da ga pustite da se malo pomuči i poradi za vašu ljubav, jer realno – ne možete znati kakva je osoba posle samo nekoliko dana. Ovo će ga naterati da stalno misli o vama i trudi se da vas osvoji u potpunosti. Njegova fizička i psihička prisutnost, odanost i privrženost će otkriti da li je dobar “materijal” za ozbiljnu vezu.

Ne dajte mu prednosti koje dobijaju partneri dok to i ne postane u potpunosti

Ovde nije u pitanju samo seks, ključna stvar jesu vaši kvaliteti koje ne treba da mu date tek tako, već nakon nekog vremena kada ih zasluži i pokaže kakv je zaista, a to su:

- ‘utešno’ prisustvo u koje se uzda i u kome može da bude ranjiv;
-  sigurnost koju dobija kada zna da ste samo privrženi samo njemu;
- podrška i ljubav kad god mu je to potrebno;

Suprotno od mišljenja da muškarci ne vole veze, istina je da oni zaista vole kada se vežu za osobu koja im znači i kada dobijaju ove prednosti. Kada im to date “besplatno” i odmah – znajte da ćete biti iskorišćene, pa se zato malo igrajte sa njim.

Procenjujte ga samo po postupcima koje radi prema vama

Mnoge žene se zaleću i ulaze u vezu sa muškarcima samo zbog njihovog izgleda, materijalnog stanja, popularnosti i pretpostavke da se ponaša dobro (jer je takav u društvu), ali preskaču jedan suštinski element koji je bitan za “pravog” partnera: trud. Kada mu pokažete da nećete biti sa njim samo zbog njegovog izgleda i drugih manje bitnih stvari, počeće da vas juri kako bi vas osvojio i trudiće se da vam dokaže koliko može drugačiji da bude.

Okrenuti se i otići

Ovde je reč o samopoštovanju. Ono treba da bude ispred vaših osećanja i jedan “okidač” koji neće dozvoliti da se muškarac prema vama ponaša kako on hoće. Kada počne da se ponaša kako vi ne želite i ako vam smeta – jednostavno se okrenite i idite. Tada će shvatiti da ne može tako da se ophodi i da ste vi pre svega svoj i ostvaren čovek, a ne neka devojka koja će samo pada nalepe reči i lep izgled. Ovde se dešavaju promene, ali i emotivna promena muškarca – ako vas želi, to će i uraditi.

(inzena)

#JurićeVas #LjubavniTrikovi #PressSerbia #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар