петак, 4. март 2022.

BOLJE DA SI IŠLA NA ČAS ENGLESKOG: Sanju Marinković prozivaju zbog greške na mrežama (FOTO)

Voditeljka Sanja Marinković, koja se nedavno zbog skandala s Katarinom Živković našla na meti osuda javnosti, pokrenula je lavinu komentara objavom na Instagramu, u kojoj je želela da se pohvali da uživa u frizerskom salonu na slobodan dan.






Ipak, voditeljki nije pošlo za rukom, jer je izazvala burne reakcije rečenicom koju je ispisala uz snimak na storiju, jer je napravila lapsus.

[caption id="attachment_283630" align="alignnone" width="620"]BOLJE DA SI IŠLA NA ČAS ENGLESKOG: Sanju Marinković prozivaju zbog greške na mrežama Foto: Instagram[/caption]

"It's my day of, so...", napisala je voditeljka u želji da se pohvali i na engleskom jeziku, ali nije ispisala pravilno, več je umesto "off", kako bi trebalo da stoji u rečenici, napisala "of".

Očekivano, usledile su reakcije na Instagramu, gde neki komentarišu da je slučajno pogrešila, a drugi da ne barata baš najbolje engleskim jezikom.

"Bolje da si slobodan dan iskoristila za čas engleskog jezika", "Slučajna greška, i meni se dešava da 'pojedem' slovo", "Opet ima lapsus", "Očigledno ne zna engleski dobro", "Baš je briga, pored ovih kritika smarača nije obrisala objavu", "Strašna greška"...samo su neki od komentara.

#SanjaMarinkovic #Voditeljka #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар