субота, 8. јануар 2022.

OVO NIKO NIJE ZNAO O NJENOJ PORODICI: Srpska pevačica otkrila ko joj je bio ČUKUNDEDA

Pevačica Kaja Ostojić otkrila je deo istorije svoje porodice.






Pevačica Katarina Kaja Ostojić često deli sa fanovima momente iz privatnog života, pa se zna da je već duže vreme u ljubavi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, a sada je odlučila da im otkrije i značajan delić istorije svoje porodice.

[caption id="attachment_256760" align="alignnone" width="332"]OVO NIKO NIJE ZNAO O NJENOJ PORODICI: Srpska pevačica otkrila ko joj je bio ČUKUNDEDA Foto: Instagram[/caption]

Kaja se pohvalila na Instagramu svojim poreklom i tom prilikom navela da je njen čukundeda bio jedan od osnivača prve hidrocentrale u Srbiji, koja se nalazi u Užicu.

"Trgovinom se bavio kada su u pitanju unosni poslovi i samo da bi finansijski ojačao zanatsku radnju i uvećao porodične prihode. Od rane mladosti uočen kao nadaren, prilježan poslu i čestit čovek. Zbog tih osobina rado je viđen u, kako je govorio, 'najotmenijem društvu', bilo da se radilo o javnom ili porodičnom druženju. Da dosegnu društveni položaj i status koji je Vuk Ostojić stekao u Užicu bila je želja njegovih savremenika, zanatlija i trgovaca. Tokom postojanja njegove obućarske radnje, a to je bilo punih 29 godina, u Užicu se nije prodavala roba inostrane izrade, u Vukovoj radnji uvek su bili u ponudi najnoviji modeli dečje, muške i ženske obuće", navedeno je u Kajinoj objavi.

Pevačica, koja već duže vreme živi u Francuskoj sa dečkom fudbalerom, pokazala je i srebrnu kašičicu koju je njen čukundeda dobio od Nikole Pašića, a na njoj su i njegovi inicijali.

[caption id="attachment_256759" align="alignnone" width="334"]OVO NIKO NIJE ZNAO O NJENOJ PORODICI: Srpska pevačica otkrila ko joj je bio ČUKUNDEDA Foto: Instagram[/caption]

#Kaja #KatarinaOstojić #Pevacica #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар