петак, 7. јануар 2022.

NAKON DRAME U DOMU KARLEUŠE I DUŠKA oglasila se Snežana Đurišić: "To su porodični problemi"

Pevačica Jelena Karleuša je supruga bivšeg fudbalera Duška Tošića prijavila policiji za porodično nasilje, a njemu je izrečena zabrana prilaska 48 sati, a ovim povodom oglasila se pevačica Snežana Đurišić.






Kako mediji prenose, incidentu je prethodila svađa i navodno je tada pred porodicom Duško tražio razvod sporazumni, kada je usledila svađa.

Ovim povodom na današnji praznik oglasila se i pevačica Snežana Đurišić, ali ona nije bila raspoložena da daje komentare na ovu temu, te je kratko odgovorila:

- Ja ne bih komentarisala na tu temu, to su ipak porodični problemi - rekla je Snežana, pa dodala:

- Mislim da smo svi shvatili ove godine da nam je najbitnije od svega zdravlje, želim Vam sve najlepše, ali zdravlja na prvom mestu - zaključila je pevačica za Srbija Danas.com.

Da podsetimo, Kako je "Blic" već pisao, na lice mesta je došla policija gde je utvrđeno da je Duško Tošić pljunuo svoju suprugu, a nakon toga joj zadao udarac otvorenom šakom u predelu lica, gde je od udarca zadobila povredu u predelu lica sa desne strane u vidu posekotine.

Duško je saslušan u svojstvu građanina, a tek pošto Prvom osnovnom tužilaštvu bude dostavljen izveštaj policije i nadležnih službi ono će odlučiti o daljem postupanju.

#DuskoTosic #JelenaKarleusa #Pevacica #SNEŽANAĐURIŠIĆ #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар