недеља, 9. јануар 2022.

DRAGANA MIRKOVIĆ: I DALJE SE RADUJEM NAGRADAMA KAO NA POČETKU KARIJERE!

Folk diva Dragana Mirković bila je gošća u jubilarnoj, pedesetoj televizijskoj emisiji "Sve po spisku sa Škundrićem" koja se emituje na TV BN2, a sve u produkciji "TopMedije".






Kako smo saznali, emisija se čekala s velikim nestrpljenjem i ono što je najvažnije, opravdala je iščekivanje, s obzirom na to da je bila najgledanija koja se emitovala u tom terminu. Fanovi pomenute pevačice ne kriju oduševljenje Božićnim specijalom jer su imali prilike da gotovo sat vremena uživaju u neobaveznom razgovoru Dragane Mirković i Nenada Škundrića. Mnogi su mišljenja da Dragana nikada nije bila opuštenija i nasmejanija, pa je s toga ovaj intervju nezvanično proglašen jednim od najboljih koje je imala.

Dragana Mirković je pričala prvi put o nekim stvarima, koje su bile nepoznanica i za one koji je odlično poznaju, ali je prokomentarisala i nagradu koju je dobila za pevačicu godinu od strane publike:

- Mnogi novinari, kada sam objavila fotografiju plakete za najbolju pevačicu, bili su iznenađeni da se toliko radujem. Kao da je nemoguće posle toliko godina da se iznenadite ili oduševite. Svako priznanje, posebno ono koje dolazi od strane publike me usrećuje jer svi oni znaju koliko ih poštujem. Nikada neću prestati da se radujem takvim stvarima jer takvim potezom samo pokazujem koliko volim svoju profesiju i svoju publiku, izjavila je Dragana Mirković.

Ukoliko iz nekog razloga niste bili u prilici da pogledate emisiju, možete to učiniti u nastavku:

https://youtu.be/eQdw3WaZbBg

#DraganaMirkovic #NenadŠkundrić #SVEPOSPISKUSAŠKUNDRIĆEM #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар