Tako mekan, tako čokoladan...
Sastojci:
3 jaja,
300 g čokolade,
160 g putera,
3 kašike šećera,
3 kašike brašna,
1 prašak za pecivo.
Priprema: Na pari rastopite 200 grama čokolade i 160 grama putera. Odvojite belance od žumanca i belance umutite u čvrst sneg. Dodajte kašiku po kašiku šećera. Zatim dodajte kašiku po kašiku brašna. Dodajte prašak za pecivo.
Rastopljenu čokoladu i puter ubacite u masu i lagano kašikom mešajte. Isecite ostatak čokolade na sitne kocke i ubacite u masu. Sačekajte deset minuta da masa odmori.
Podmažite pleh puterom i brašnom, pa sipajte masu u pleh. Pecite na 180 stepeni 30 minuta. Dekorišite po želji.
Foto: Pixabay
Izvor: PRessSerbia/ DIREKTNO
#ČokoladniBrauni #Desert #Kolači #RECEPTDANA #RECEPTI #PRessSerbia #PRessSrbija
Нема коментара:
Постави коментар