четвртак, 30. децембар 2021.

Buba i Jala ostali bez još jedne tezge! Reperima nakon protesta ljudi otkazan nastup u Prnjavoru

Neformalna grupa građana je tražila da se njihov nastup zabrani.






Reperima Jasminu Fazliću i Amaru Hodžiću, koji su poznatiji kao Jala Brat i Buba Koreli, otkazan je nastup u Prnjavoru.

Naime, njih dvojica je trebalo da nastupaju 30. decembra u jednom klubu, koji je potom i zvanično saopštio da je njihov nastup, za koji su ulaznice rasprodate, ipak otkazan.

- Uvek smo se trudili da uslišimo sve vaše želje. Upravo iz tog razloga se trenutno nalazimo u nezavidnoj poziciji gde moramo da otkažemo koncert za koji vlada rekordno interesovanje. Izvinjavamo se svim gostima koji su rezervisali svoje mesto - objavljeno je na Fejsbuk stranici kluba u Prnjavoru.

Inače, kako prenosi PrnjavorInfo, neformalna grupa građana je tražila da se njihov nastup zabrani, jer je navodno izazvao negativne reakcije građana. Kako su naveli, razlog je ono što su Buba i Jala navodno izgovarali na račun Srba.

Podsetimo, reperima Jasminu Fazliću i Amaru Hodžiću zabranjen je ulazak u Srbiju nakon što je na njihovom nastupu prebijen tinejdžer, pa su za više od tri meseca navodno ostali bez 400.000 evra.

Skandal na njihovom nastupu razbesneo je mnoge, a zatim je pokrenuta peticija da se Bubi i Jali zabrani ulazak u Srbiju, koju je za nepuna dva dana potpisalo više od 68.000 ljudi.

Skandal na njihovom nastupu razbesneo je mnoge javne ličnosti, a među njima i pevača Slobu Radanovića, pevačicu Maju Berović i glumca Viktora Savića.

- Izvođači treba da štite svoju publiku, a ne da gledaju dok ih neko baca sa bine i bije. Šta god da se dogodilo, to su klinci i nasilje nije rešenje. Treba da vas je sramota - poručio je tada Sloba.

Izvor: PRessSerbia/Telegraf

#BubaKoreli #JalaBrat #Zabrana #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар