среда, 29. децембар 2021.

APEL ZA POMOĆ PORODICI MILENKOVIĆ: Potreban novac zbog nastavka lečenja malog Mijata

Danijel Milenković iz Prokuplja, stariji vodnik iz Brigade veze Vojske Srbije, je pre dve godine, čim je dobio blizance - treće i četvrto dete, donirao aparat Klinici za dečije interne bolesti u Nišu, vredan nešto više od 200.000 dinara.






Međutim, danas je novac potreban njemu.

 Njegovom sinu Mijatu, blizancu, neophodna je operacija na očima, a pred njima je novo lečenje. 

[caption id="attachment_255623" align="alignnone" width="490"]APEL ZA PMOĆ PORODICI MILENKOVIĆ: Potreban novac zbog nastavka lečenja malog Mijata Foto: Privatna arhiva[/caption]





[caption id="attachment_255624" align="alignnone" width="472"]APEL ZA PMOĆ PORODICI MILENKOVIĆ: Potreban novac zbog nastavka lečenja malog Mijata Foto: Privatna arhiva[/caption]


Za upućivanje bilo kakve pomoći, Danijela možete kontaktirati na telefon 0‪‪0381692663666.

Takođe, moćete uplatiti novac na račun: 

115-0000000061536-47

Mobi banka

Milenković Danijel, Pasjačka 19, Prokuplje

Podsetimo, Milenković je Odeljenju za intenzivnu negu Klinike za dečije interne bolesti u Nišu, krajem jula prošle godine donirao savremeni pulsni oksimetar. Sredstva za uređaj koji se koristi za invazivna merenja najbitinijih vitalnih funkcija najmlađih pacijenata, Milenković je prikupio zajedno sa Bojanom Stanimirovićem iz Amadeus benda.

Na ovaj humani gest odlučio se pošto je, dok se njegov sin Mijat lečio u niškoj klinici, uvideo profesionalizam i entuzijazam zaposlenih, ali i potrebu te ustanove za pulsnim oksimetrom.

Izvor: PRessSerbia

#DanijelMilenković #MaliMijat #Opercija #PomoćZaMijata #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар