петак, 27. август 2021.

Partizan koristio poklone Portugalaca za grupnu fazu Lige konferencija!

Partizan je bolji tim od Santa Klare, a crno-beli su to dokazali u Humskoj, gde su slavili sa priželjkivanih dva gola razlike.






Jasno je bilo da Partizanu neće biti lako sa Santa Klarom, posebno posle poraza na Azorskim ostrvima od 2:1 u prvom meču.

S obzirom da od ove sezone ne važi pravilo gola u gostima, ekipi Aleksandra Stanojevića bila je potrebna pobeda od najmanje dva gola razlike, ne bi li sve rešili bez produžetaka.

I Partizan je do ta dva gola došao prilično brzo. Prvi je postigao u 25. minutu, kad je Suma iznudio jedanaesterac, a Rikardo je po treći put u karijeri, prvi u crno-belom dresu, bio precizan sa bele tačke.

Samo dva minuta kasnije erupcija oduševljenja u Humskoj, golman Roha katastrofalno je intervenisao posle kornera Partizana, taj poklon je za prvenac u crno-belom dresu iskoristio Saničanin, koji je ubacio loptu u mrežu.

[caption id="attachment_240823" align="alignnone" width="1000"]Partizan koristio poklone Portugalaca za grupnu fazu Lige konferencija! ATA Images[/caption]

Do kraja meča vodila se žestoka borba, bilo je šansi na obe strane, ali je Popović bio maestralan kad god je to bilo potrebno, kao na primer posle pokušaja opasnog Linkolna iz slobodnog udarca.

Pojačavali su i Grobari pesmu kad god je to bilo potrebno, pa i u nadoknadi vremena od čak osam minuta. Izdržala je ekipa Aleksandra Stanojevića i to, pa se zasluženo plasirala u grupnu fazu Lige konferencija.

Foto: ATA Images

Izvor: PRessSerbia/Žurnal

#Fudbal #LigaKonfederacija #Partizan #SantaKlara #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар