уторак, 31. август 2021.

Uraganka potamnila kosu, drugarica joj poručila da je lepša kao plava - Ksenijin komentar je hit

"Opa, ovakva si najbolja!", "Najlepša si kao brineta",  "Ne sviđa mi se ni ova ni riđa, vraćaj se u plavo", "Nikako ova tamna",  bili su neki od oprečnih komentara fanova.






Pevačica Ksenija Knežević u poslednje vreme često menja svoj imidž. Iako je bila prepoznatljiva po svojoj dugoj, plavoj kosi, posle nekoliko eksperimenata odlučila je da potamni kosu.

Članica grupe "Hurricane", nakon što je prešla u tabor riđokosih, nije se dugo zadržala na toj promeni, već je dodatno potamnila kosu i otišla u smeđe.

Ipak, ubrzo joj je zatrebala nova promena, kojom se odmah pohvalila pratiocima na Instagram i pokazala da je postala brineta.

Novu boju kose pokazala je u snimku koji je objavila na svom Insta-storiju, a odmah su usledili komentari, koji su bili oprečni.

 "Opa, ovakva si najbolja!", "Najlepša si kao brineta",  "Ne sviđa mi se ni ova ni riđa, vraćaj se u plavo", "Nikako ova tamna",  bili su neki od komentara.

Pevačica je objavila video u kojem je pitala prijateljicu i koleginicu, šta misle o njenoj boji kose, te joj je ubrzo stigao odgovor od pevačice  Angeline, koja se kratko izjasnila: "Riđa".

Kseniji je drugarica rekla: "Plava", a pevačica joj je bez mnogo razmišljanja odgovorila psovkom: "Je*** ti mater", rekla je i nasmejala se.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/Telegraf

#Hurricane #Kosa #KsenijaKnežević #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар