понедељак, 30. август 2021.

Otkriveno šta stoji iza Severinine izjave „Vratilo se dite doma“

"Vratilo se dite materi! Vi prvi znate, ovo još nije objavljeno! Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma! Hvala vam na podršci svima. Pjevamo s veseljem", zagonetna je bila Severina na koncertu u Crnoj Gori proteklog vikenda.






Ova Severinina izjava očito se odnosi na za nju povoljan ishod žalbenog postupka o starateljstvu nad zajedničkim sinom sa srpskim preduzetnikom Milanom Popovićem.

Kako nezvanično saznaje Jutarnji.hr, splitski Općinski sud, kom je dodeljen predmet u žalbenom postupku, presudio je da će njihov zajednički sin pola meseca živeti s majkom, a pola sa ocem, te će imati prebivalište na majčinoj adresi u Zagrebu.

Za Severinu, koja se nedavno razvela od Igora Kojića, ovo je srećna vest, jer je prvom odlukom od 28. novembra 2019. godine, sud u celosti starateljstvo nad dečakom poverio ocu, kao i to da će živeti na njegovoj adresi, te odredio da Severina Milanu Popoviću mora da plaća i mesečni iznos naknade.

Zašto je sud tako odlučio nije bilo moguće doznati ni od advokata koji su zastupali Severinu, ali ni od advokata koji su zastupali Milana Popovića.

„Razumem vaše interesovanje, ali ja vam o tome neću reći niti jednu jedinu reč“, odgovorila je telefonski pomenutom mediju advokatica Eleonora Katić, koja zastupa Milana Popovića. Odluku splitskog suda nisu želeli da komentarišu ni Severinini advokati, a i pevačica je bila nedostupna za komentar sudske odluke.

„Reč je o postupku u kojem se odlučuje o detetu i u interesu zaštite deteta ne možemo, kao i što nismo ni pre odgovarali na konkretne upite o ishodu postupka“, rekla je Janja Marijan Žabek, portparolka zagrebačkog građanskog Općinskog suda. Poslednje ročište pre donošenja odluke održano je na splitskom Općinskom sudu 5. jula ove godine, kada su na sud odvojeno stigli Severina i Milan Popović, koji nakon ročišta nisu davali izjave.

„Odluka je završena, nikakvi dokazi se više neće provoditi. Zaključili su ročište i raspravu i odluka će uslediti u jednom vremenskom periodu“, izjavio je tada Severinin advokat Mate Matić.

#Dete #Pevacica #SeverinaVuckovic #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар