уторак, 24. август 2021.

Bogdanović: Radna etika je ključ uspeha!

Moja vizija je da kamp ne traje predugo. 






Uklopili smo se moderno doba, da bude nešto kao "Ol Star vikend". Trudimo se da kamp svake godine bude sve bolji i bolji - rekao je srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović.

Na kampu pričamo svake godine o radnoj etici, ona je ključ uspeha. Greška kod svih mladih jeste što misle da je lako doći do njega. Naoružajte se strpljenjem i verujte u sebe - rekao je srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović na konferenciji za medije povodom početka njegovog kampa.

Četvrti po redu kamp Bogdana Bogdanovića koji okuplja talentovane dečake i devojčice i proverava njihove košarkaške sposobnosti na terenima KK Partizan ove godine će se održati uz prisustvo publike.

Moja vizija je da kamp ne traje predugo. Uklopili smo se moderno doba, da bude nešto kao "Ol Star vikend". Trudimo se da kamp svake godine bude sve bolji i bolji -, rekao je Bogdanović.

Za razliku od prošlogodišnjeg kampa koji se održao virtuelno putem Instagrama, zbog epidemiološje situacije sa virusom KOVID -19, ove godine, deca i njihovi roditelji moći će da prisustvuju kampu na otvorenom.

Sve kreće od ljubavi i tako nastaje takmičarski duh. Svi oni koji su učestvovali na kampu znaju koliko je druženje bitno. Danas pamtim ljude koje sam upoznao kada sam i ja sam odlazio na ovakve kampove i moj cilj je da nastavim sa tradicijom. Osetio sam odgovornost da mogu da nastavim, da motivišem klince i promovišem košarku - izjavio je Bogdan.

Kamp se održava tri dana, od petka 27. avgusta, do nedelje 29. avgusta, na terenima KK Partizan na Kalemegdanu.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/Žurnal

#BogdanBogdanović #Kamp #Partizan #RadnaEtika #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар