недеља, 31. мај 2020.

Želite da imate ravan stomak?! Šampion bodibildinga Dušan Savić će vam POMOĆI U TOME (VIDEO)

Trening za stomak je shvaćen pogrešno kod većine ljudi, i na žalost, mnogo njih misli da mogu da jedu šta hoće i da će imati ravan stomak tako što će uraditi 200 trbušnjaka dnevno kako bi sagoreli te dodatne masti i kalorije. To je verovatno najveći mit koji postoji, i čini se da je neizbrisiv.








Problem je u tome što većina ljudi ne zna šta je potrebno da bi imali čvrst i zategnut stomak, a i kad znaju, većini nedostaje disciplina i volja da to dostignu.


Svaki profesionalni trener će vam reći da put do pločica na stomaku ne obezbeđuje samo fizička aktivnost poput serija trbušnjaka dnevno, već je važno da imate i pravilan režim ishrane.




Međutim, ukoliko ste već počeli da pazite šta unosite u svoj organizam, vreme je za sjajan trening, koji uključuje različite varijacije trbušnjaka i koji će brzo i efikasno pogoditi sve mišićne grupe abdominalne regije.


Sa intenzivnim treningom, ako se izvodi 3 puta nedeljno mesec dana, možete očekivati pozitivne rezultate.

Savetujem da ne jedete barem dva sata pre treninga kako bi izbegli neugodan osećaj u želudcu.




[caption id="attachment_183764" align="alignnone" width="447"] Foto: Privatna arhiva[/caption]



S obzirom da nećete na bini videti nekog takmičara da ima bolji trbušni mišić od mene, otkri ću vam moju tajnu treninga za trbušnjake koja se sastoji u tome da trbušnjake vežbate uvek na početku treninga dok ste još jako sveži i isključivo u gigantskim serijama (jedna vežba za drugom bez pauze izmedju vezbi).


Odaberete par vežbi, za bočne, donje i gornje trbusnjake i radite ih jednu za drugom bez pauze u 3-4 kruga (1 krug podrazumeva da odradite par vezbi bez pauze).


Kako biste izbegli gomilu teksta i kako bi vam bilo lakše praćenje, ispod je priložen video. Uživajte u treningu :-)




[embed]https://www.instagram.com/tv/CAvncHrnIDJ/?igshid=13lh67qa8uo11[/embed]

Foto: Privatna arhiva

Izvor: PRessSerbia



#DušanSavić #RAVANSTOMAK #VEŽBE #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар