Dragan Kojić Keba o svom "beauty" režimu.
Pevač Dragan Kojić Keba ispričao je za "Informer" svoje navike kada su u pitanju nega, lepota i zdrava ishrana.
Keba je, između ostalog, rekao da jede jednom u 12 sati, trči svakog dana i sam pravi maske i kreme.
"Najbolje je da se oslonite na prirodnu kozmetiku, a ne da bacate pare na skupe preparate. Za negu kože koristim ananas, bananu, kivi, badem, lešnik... Od ovog voća pravim odlične pilinge, a od ruža kvalitetne kreme za lice. Pošto imam suvu kožu, koristim jednu specijalnu masku! Pomešam žumance sa malo banane i usitnjenog badema, a zatim dodam jedan tajni sastojak. Ne bih da ga otkrivam! Posle toga lice mi je mekano i zategnuto kao da imam 15 godina", rekao je Keba za taj list.
"Najbolje je da se oslonite na prirodnu kozmetiku, a ne da bacate pare na skupe preparate. Za negu kože koristim ananas, bananu, kivi, badem, lešnik... Od ovog voća pravim odlične pilinge, a od ruža kvalitetne kreme za lice. Pošto imam suvu kožu, koristim jednu specijalnu masku! Pomešam žumance sa malo banane i usitnjenog badema, a zatim dodam jedan tajni sastojak. Ne bih da ga otkrivam! Posle toga lice mi je mekano i zategnuto kao da imam 15 godina", rekao je Keba za taj list.
"Svakog dana idem u saunu, jer se u njoj najbolje pročiste pore. Koža odmah zablista i ne izgleda umorno. Pored toga, imam redovne masaže koje opuštaju duh i telo."
Liniju Severinin svekar održava hodanjem, trčanjem i treninzima.
"Ujutru brzo hodam pet kilometara, a zatim lagano trčim. Trening je važan. Pored toga što popravlja fizičko stanje, pozitivno utiče i na psihu. Da bi čovek lepo izgledao, mora da bude i zdrav", objašnjava on koji ima i poseban režim ishrane, pa jede samo dva puta dnevno:
"Po prirodi sam hedonista, volim život, muziku, ljude, pa i hranu. Najčešće doručkujem jaja i slaninicu. Nikako ne mešam ugljene hidrate i proteine i trudim se da mi razmak između obroka bude 12 sati! Smatram da je to veoma važno," rekao je on i dodao da "dušu leči muzikom" i sviranjem gitare.
#Ishrana #KEBA #Režim #PRessSerbia
Нема коментара:
Постави коментар