субота, 30. мај 2020.

FRAJLE: VOLELE BISMO DA SARAĐUJEMO SA LEPOM BRENOM!

Nedavno su u naslušanijoj net radijskoj emisiji "Sve po spisku sa Škundrićem" koja se emituje u sklopu medijske kuće "TopMedia" na radio stanici "TopVibe", gostovale "Frajle", tačnije jedna od njih, Jelena Buča.






Autor i urednik emisije je skoro sat vremena opušteno pričao sa Jelenom, da ste u nekim momentima imali utisak kao da prisluškujete razgovor između najboljeg druga i drugarice.

- Volele bismo nešto da uradimo sa Lepom Brenom. Bio bi nam veliki izazov. Da li će to biti obrada već neke njene postojeće pesme ili ćemo se potpisati kao autori neke nove, nije važno, u svakom slučaju zaista bi nam bilo drago da dođe do saradnje. Mi smo se čak i srele sa njom, na početku naše karijere, gde nam je nekim svojim komentarima dala vetar u leđa i rekla "Samo napred devojke, to je odlično" i tako smo se sretale na raznim manifestacijama, ali, eto, mislim da neko buduće vreme ostavlja prostor za saradnju. A kada bismo obradili neku njenu pesmu, pa ne znam, mi bismo sve, ali možda neku stariju. Možda neku pesmu na koju je i ona zaboravila. Bilo bi lepo da se nađemo sa njom na kafi, pa bismo svi zajedno pronašli neku odgovarajuću pesmu, odgovorila je Jelena Buča, članica grupe "The Frajle".

Ukoliko ste propustili da poslušate još jedno izdanje ove emisije u nastavku teksta vam ekskluzivno donosimo upravo intervju sa jednom od članica grupe "Frajle".



#Frajle #Radio #SVEPOSPISKUSAŠKUNDRIĆEM #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар