недеља, 24. мај 2020.

OVO SIGURNO NISTE ZNALI O NJOJ: Pre nego je postala poznata po vezi sa Veljkom, Bogdana se bavila OVIM?

Ko bi rekao?






Veljko i Bogdana Ražnatović privlače veliku pažnju javnosti otkako se saznalo da su u vezi.

Njihova svadba, koja je održana u novembru prošle godine, proglašena je za "svadbu decenije" a za nekoliko nedelja će na svet doći njihovo prvo dete, sin, koji će dobiti ime po Veljkovom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.

Ipak, malo ko zna čime se Bogdana bavila pre nego što je postala poznata po vezi sa mladim Ražnatovićem.

Bogdana je 2013. godine bila deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Nakon toga, 2015. godine sa ekipom "Radivoje Korać" osvojila je titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa svojom ekipom bila prvak "Ženske regionalne lige" i finalista "Kupa Milan Ciga Vasojević". Tokom karijere imala je dve teške povrede kolena, ali to je nije sprečilo da se vrati košarci.



 










View this post on Instagram























 

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on






Bogdana je nosila dres sa brojem 17, ali je pored svih osvojenih titula u košarci, 2015. godine donela odluku da ne želi više da se bavi sportom. Malo je poznato da je Veljkova verenica zaposlena i prijavljena u firmi svojih roditelja DB "Rodić" u Titelu. Bogdana je zaposlena u svojoj struci i zadužena je za finansije. Bogdana je završila Višu poslovnu školu, smer finansije i računovodstvo, a njene starije sestre su fakultetski obrazovane.

Njena najstarija sestra Bojana je završila pravni fakultet, a Nataša menadžment u medijima.

Inače, Bogdana i njene sestre se nisu stidele ni da rade na pijaci, a njihovi roditelji na nekoliko beogradskih pijaca prodaju svoje proizvode.

Izvor: PressSerbia/Pink.rs

#BogdanaRodić #Ljubav #VeljkoRaznatovic #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар