субота, 4. јануар 2020.

Lexington objavio "Tuđu sreću"!

Momci iz Lexington benda objavili su spot za numeru “Tuđa sreća”.




– Ovo je naš novogodišnji poklon za vas. Naša emocija, muzika i glas u vidu nove pesme “Tuđa sreća”. Uživajte i javite utiske! – objavili su na svojoj Facebook stranici.

Autor muzike i teksta je Mirna Košanin, a aranžman je uradio Alek Aleksov, koji je bio zadužen za miks i master. Spot je režirao Vedad Jašarević.
Na ovoj pesmi “Lexington bend” imao je pomoć brojnih prijatelja muzičara. Tako je gitaru svirala i Aleksandra Sara Milutinović; saksofon Nikola Demonja; kaval Marko Kojadinović; violina Ksenija Milošević; dok su prateće vokale otpevali Ivana Selakov, Ksenija Milošević i Miloš Radovanović.

Pesma “Tuđa sreća” je prijatno iznenađenje za obožavaoce “Lexingtona” u Novoj godini, ali ujedno i sjajno zagrevanje za 8. mart. Jer, tada je grupa najavila njihov veliki koncert u Štark areni, kojim će obeležiti 15 godina karijere. Članovi sastava spremaju repertoar za koncert na kome će pevati svoje, sada već legendarne hitove. Deceniju i po vredno su gradili svoju karijeru, i sada je vreme da vernu publiku “nagrade” sjajnom žurkom u Štark areni.

Pogledajte spot:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=6Ua0ZtgPr48&feature=emb_title[/embed]

 

#Arena #LexingtonBend #NOVISPOT #TuđaSreća #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар