TSC je ostao lider Super lige posle remija (1:1) sa Partizanom u Humskoj.
Neraspoloženo je bilo lice Sava Miloševića posle remija sa TSC-om:
– Čestitam mojim i protivničkim igračima na borbenosti i prikazanom. Ne mogu da budem zadovoljan rezultatom, ali za razliku od meča u Kruševcu igra je bila za pohvalu. Nismo imali sreće da postignemo drugi gol i pobedimo.
Kapitulaciju posle manje od 30 sekundi igre trener Partizana objasnio je više sležući ramenima:
– Dekocentracija...
Neefikasnost skupo košta crno-bele u ranom delu šampionata.
– Primljeni gol je negativno uticao na nas, međutim, uspeli smo da se brzo vratimo, preuzmemo kontrolu nad igrom i izjednačimo pre odmora. Promašili smo šest-sedam zicera, mnogo puta šutirali ka golu.
Na pitanje da li njegovom timu nedostaje još jedan napadač Milošević je kratko odgovorio:
– Nećemo sad o tome.
Šampionat Srbije je takav da i četiri izgubljena boda mogu da predstavljaju veliki zaostatak, stoga se u rečima šefa struke Partizana osetila zabrinutost:
– Blizu smo da opet odustanemo od borbe za titulu. U našoj ligi je jako teško nadoknađivati propušteno, svaki neosvojeni bod mogao bi skupo da nas košta.
https://youtu.be/1yjcMule0pg
Zoltan Sabo se posle više od dve decenije vratio u Humsku u ulozi šefa stručnog štaba Partizanovog protivnika. Nekadašnji defanzivac crno-belih znalački vodi tim ka uspesima, što je pokazao i protiv učesnika Lige Evrope:
– Imali smo mnogo sreće. Partizan je igrao odlično. Uspeli smo da izdržimo pritisak i osvojimo bod. Drago mi je da smo i protiv ovakvog rivala pokazali da nismo slučajno dobro počeli prvenstvo.
Uspešan start nije izazvao euforiju u rečima Saboa:
– Cilj nam je da uđemo u plej-of. Ne mogu da predvidim dokle će naša serija bez poraza da traje. Razmišljamo od utakmice do utakmice.
Nije propustio priliku trener Bačkotopolčana da pohvali bivši klub:
– Čestitam Partizanu na ulasku u Ligu Evrope. To je moj klub i uvek volim kad pobeđuje.
Foto: ATA Images
Izvor: PRessSerbia/Žurnal
#Partizan #SavoMilosevic #SuperLiga #TSC #PRessSerbia
Нема коментара:
Постави коментар