среда, 18. септембар 2019.

Boban Stanković osvojio ženska srca na festivalu kulture u Kombank Dvorani!

Priznatom renomiranom umetniku, virtuozu na harmonici, mnogo-nagrađivanom istaknutom nekadašnjem muzičkom Uredniku muzičko – izdavčke kuće „Diskos“ i Radio Televizije Priština, juče je u Kombank dvorani dodeljena specijalna povelja „ Očuvanje materijalne i nematerijalne kulturne baštine Srbije i Balkanaza očuvanje narodnog izvornog stvaralaštva od zaborava!






Naime, na najposećenijem gastronomskom festivalu „Ukus Fest“ u prestonici Srbije, održala se mini dodela priznanja televizijskim urednicima i istaknutim umetnicima iz različitih kulturnih sfera. Čitav kulturno umetnički program je profesionalno vodila novinarka i voditeljka Radio Televizije Srbije Gordana Stijačić, a odlukom žirija medija i festivala, s podrškom institucija Grada Beograda, Bobanu Stankoviću je uručena još jedna zlatna plaketa u domenu kulture, tradicije, očuvanja kulturnog nasleđa.

Boban Stanković osvojio ženska srca na festivalu kulture u Kombank Dvorani!

„ Ovo priznanje smatram značajnim u mojoj dugogodišnjoj umetničkoj karijeri, jer iza istog stoji tim profesionalaca, istaknutih novinara, urednika i predstavnika gradskih i nacionalnih institucija. Dodeljeno mi je u društvu sa predstavnicima Radio Televizije Srbije, Radio Televizije Pink, Grand narodne Televizije ali i drugih istaknutih kolega i predstavnika određenih delatnosti.

Inače, ovo specijalno priznanje i Povelju „ Ukus Fest-a“ podržali su Ministarstvo Poljoprivrede Republike Srbije, Sekretarijat za privredu Grada Beograda, Turistička organizacija Grada Beograda i Turistička organizacije Srbije.

#BobanStanković #FestivalKulture #KombankDvorana #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар