уторак, 27. август 2019.

„Zločinački umovi“ – 13 sezona popularne krimi serije stiglo je na Pickbox NOW

Jedna od najgledanijih i najpopularnijih krimi serija današnjice, „Zločinački umovi“ (Criminal Minds) na inteligentan i zanimljiv način se bavi zločinima i psihologijom tvrdokornih zločinaca






Istrage o serijskim ubicama, pedofilima koji decu odgajaju kao svoju i još mnogo čudnih i neverovatnih priča gledajte u 13 sezona koje su stigle na Pickbox NOW!

 

DRUGAČIJI PRISTUP

„Zločinački umovi“ bave se FBI jedinicom Behavioral Analysis Unit (BAU) sa sedištem u Kvantiku u Virdžiniji. Scenario je snažan i uverljiv, sa pričom koja se fokusira na kazneno profiliranje, umesto na sam zločin. Neke epizode su zasnovane na istinitim slučajevima, a pominju se i pravi zločinci poput Čarlsa Mensona i Džeka Trboseka.

Gledajući ovu seriju naučićete mnogo o raznim zanimljivim mentalnim stanjima. Saznaćete činjenice iz psihologije – od psiholoških poremećaja do ekstremnih trauma iz detinjstva.

 

ZVEZDANA GLUMAČKA PLEJADA

Činjenica da su glumci prijatelji u stvarnom životu odražava se na sam kvalitet glume, a hemija među glumcima je izrazito vidljiva. Metju Grej Gabler (dr Spenser Rid) i Ej Džej Kuk (Džej Džej) privatno provode mnogo vremena zajedno. Osim toga, mnogi sjajni glumci su gostovali u seriji, kao što su Kameron Monahen, Džejms Van Der Bik, Tobin Bel, Mišel Trahtenberg i brojni drugi glumci.

Hvaljena od strane kritike i publike zbog karakterizacije likova, atmosfere, glume, režije i scenarija, „Zločinački umovi“ je prava poslastica za ljubitelje krimi serija.

>> 13 sezona Criminal Minds gledaj odmah na Pickbox NOW

 

 

#PickboxNOW #ZločinačkiUmovi #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар