четвртак, 21. фебруар 2019.

Najtužniji rođendan Sanele Šaulić. Umesto da ga slavi sa najmilijima, ona je morala da zamoli da oca ne sahranjuje na današnji dan

Danas je Sanelin rođendan, a proslavlja ga sa velikim bolom i prazninom u duši.






Šaban , koji je poginuo u stravičnoj nesreći u Nemačkoj 17. februara, neposredno pre odlaska u Nemačku, pripremao je zajedno sa suprugom Gordanom Šaulić slavlje za najstariju ćerku Sanelu Šaulić.

Naime, Sanela Šaulić rođena je 21. februara i tačno na današnji dan ona je trebalo rođendan da proslavi sa najbližima. Međutim, stravična tragedija zavila je u crno celu porodicu i današnji dan najtužniji je rođendan Sanele Šaulić.

[caption id="attachment_123338" align="aligncenter" width="1000"]Najtužniji rođendan Sanele Šaulić. Umesto da ga slavi sa najmilijima, ona je morala da zamoli da oca ne sahranjuje na današnji dan FOTO: VLADIMIR LUKIĆ[/caption]

Ćerka Sanela podarila je ocu dvoje unuka -Luku Adžića, koji se bavi fudbalom, i ćerku Unu koju ima sa sadašnjim suprugom, Zoranom Batom Mirkovićem.

Podsetimo, Sanela i Mihajlo su odmah pošto su saznali za tragediju otputovali u Nemačku, ali će im danas tek nakon obdukcije biti dozvoljeno da telo preminulog oca dovezu u Srbiju. Kako se pisalo, Sanela je molila samo da se njen otac ne sahrani na njen rođendan.

#DzetSet #Estrada #Pevac #Rođendan #SabanSaulic #Sahrana #SanelaŠaulić #TUGA #Vip #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар