субота, 9. фебруар 2019.

Citroen promovisao nove praktičnije i atraktivnije modele

Novi "c 5 erkros",moderan i prostran predstavlja nastavak "Sitroenove" ofanzive u SUV segmentu u Evropi






KOMPANIJA "Avtonova Kab", zastupnik "Sitroena" za naše tržište predstavila je dva svoja nova modela, koja će premijeru imati na predstojećem martovskom Salonu automobila u Beogradu.

To su novi "sitroen C5 Aircross" i novi "berlingo" u dve izvedbe "van" i "biznis".

Novi "c 5 erkros",moderan i prostran predstavlja nastavak "Sitroenove" ofanzive u SUV segmentu u Evropi. Novi SUV dug je 4,5 metara i ističe svoju različitost u SUV svetu svojim prepoznatljivim detaljima, štitnicima "Airbump", velikim točkovima i specijalno dizajniranim krovnim nosačima. Horizontano obrađena instrument tabla, sedišta koja imaju visoki položaj dominiranja nad putem i široka centralna konzola dominiraju u prostranoj kabini.

Novi "C5 erkros" ima veliku mogućnost personalizacije sa čak 30 spoljašnjih kombinacija. Tu su i dve velike novine: Novo oslanjanje "Progressive Hydraulic Cushions®" (Hidraulični progresivni jastuci) i sedišta "Advanced Comfor" . Zapremina prtljažnika je najveća u klasi i varira od 580 do 720 litara.

Novi SUV odlikuju TFT digitalni ekran od 12,3"inča i "touchscreen" tablet od 8 inča sa ekranom velikog kapaciteta za prijem i slanje informacija. Opremljen je sa čak 20 tehnologija poslednje generacije, koje pomažu u vožnji, kao što su "Highway Driver Assist", uređaj za autonomnu vožnju "Nivo 2", kao i šest naprednih tehnologija za "konektivnost". Nudi bežično punjenje mobilnog telefona i kameru "ConnectedCAM Citroën" koja snima sva dešavanja ispred vozila. Opremljen efikasnim i performantnim dizel i benzinskim motorima od 130 do 180KS i novim automatskim menjačem EAT8, novi "C5 Aircross" će biti prvi "Sitroenov" model koji će, od kraja ove godine imati u ponudi i tehnologiju "Plug-in Hybrid PHEV".

Novi automobil se proizvodi u Francuskoj, u fabrici Ren - la Žane. U nasoj zemlji premijera se očekuje na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu krajem marta. Najavljene su veoma atraktivne cene i izuzetni modeli finansiranja.

Citroen promoviao nove praktičnije i atraktivnije modele

"BERLINGO" JOŠ MODERNIJI

Novi "erlingo van" nudi jedinstveni oblik i robusni stil svim poslovnim korisnicima.

Kao idealni partner poslovnim korisnicima, novi "berlingo" kpruža rešenje prilagođeno svakom poslu. Ovaj ven dolazi u dve veličine: "M" i "XL" od 4,40m i 4,75m. U ponudi su i kabine sa tri i pet mestak.

Novi "berlingo" olakšava svakodnevnu vožnju uz izuzetan pristup zadnjem delu kroz dvokrilna vrata prtljažnika ili klizna bočna vrata. Tu su i brojne korisne pregrade, a krasi ga nosivost do 1,000 kg uz dve europalete koje mogu direktno da se utovare.

Citroen promoviao nove praktičnije i atraktivnije modele

Poseduje redak nivo tehnologija u segmentu, sa 20 ugrađenih sistema za pomoć u vožnji koji olakšavaju život, poput indikatora preopterećenja vozila i sistema "Surround Rear Vision" (jedinstvena kamera iza tovarnog prostora), električne parkirne kočnice, prilagodljivog regulatora brzine sa funkcijom Stop, aktivnog sigurnosnog kočenja i četiri tehnologije za povezivanje, među kojima su i "Citroën Connect Nav" i bežično punjenje pametnih telefona.

Citroen promoviao nove praktičnije i atraktivnije modele

Tu je i verzija "berlingo biznis" koji može da poveze pet putnika i ima nosivost do 770 kg. Izrađuje se u dve dužine "M" i "XL" Novi "berlingo biznis" poseduje rešetkastu pregradu iza zadnjih sedišta. Kupovinom novog "biznisa" sva pravna lica ostvaruju mogućnost povraćaja PDV-a.

Citroen promoviao nove praktičnije i atraktivnije modele

NAGRADA ZA "BERLINGO"

Novi "berlingo van" je na međunarodnom sajmu dostavnih vozila u Hanoveru osvojio nagradu "International Van Of The Year 2019.". Ovo je drugi put da Berlingo, koji je već nagrađen 1997. godine i koji je prodat u više od 1,5 miliona primeraka, osvaja ovu nagradu.

 

 

 

 

(novosti)

#Citroen #NoviModeli #Promocija #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар