субота, 9. фебруар 2019.

5 trikova za pravilnu upotrebu bjuti blendera

Trikove i savete smo dobili od osobe koja ga je i stvorila! 5 trikova za pravilnu upotrebu bjuti blendera.






Ukoliko i dalje ne posedujete bjuti blender u svojoj kolekciji, sada je idealno vreme da ga nabavite i potpuno se zaljubite u njegove mogućnosti!

Još dok je radila kao šminker na televiziji, Rea En Silver, primetila je da često secka sunđere za nanošenje šminke i na kraju dana ih baca. Zbog nepraktičnosti ove metode, odlučila je da uzme stvar u svoje ruke i kreira bjuti blender, koji ima besprekorne efekte koji su oduševili čak i sestre Kardašijan.

Ovo su Reini saveti uz koje ćete dobiti maksimalni učinak koristeći svoj omiljeni aplikator za šminku...

1.Bjuti blender možete korisiti ne samo za tečne pudere, već i za one u prahu. Pre nanošenja proverite da li je puder ravnomerno raspoređen po blenderu.

2. Zapravo, možete ga korisiti za nanošenje bilo kog proizvoda (podloga, puder, korektor, kremaste senke, rumenilo, hajlajter, bronzer). Takođe možete ga koristiti i uz kreme za svakodnevnu negu.

 

bjuti blender

3. Uvek pokvasite bjuti blender pre upotrebe. Ova metoda omogućuje da šminka ostane na površini sunđera, umesto da je zbog suvoće blender upije. 

4. Jednom nedeljno detaljno očistite svoj magični aplikator šminke i dobro ga iscedite, kako bi ste održavali celovitost pene. Ukoliko ovo ne budete radile, vaš blender neće imati dug rok trajanja, a ranije nanošena šminka će se nagomilavati što, složićete se, nije baš pametan higijenski potez.

5. Očistite višak proizvoda sa lica koristeći upravo ovo malo čudo. Utapkavanjem učinićete da vaš ten postane besprekoran i bez mrlja.

Foto: Print Screen/Instagram

Izvor: PRessSerbia/Cosmopolitan

#BjutiBlender #ČIŠĆENJE #Higijena #Korišćenje #NanošenjePudera #Pranje #Trikovi #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар