Ovu pogaču morate da probate.
Potrebno je:
200 ml mlake vode
malo maslinovog ulja
so, šećer
20 g kvasca
Nadev:
1 glavica crnog luka
4 čena belog luka
4-5 kiselih krastavčića ili maslinke
1 paradajz
origano
2 grančice ruzmarina
[caption id="attachment_113546" align="aligncenter" width="1000"] Foto: Kod bake u gostima[/caption]
Priprema:
Sa mlakom vodom kvascem, malo ulja, šećera i soli zamesiti mekše testo glatko. Ostaviti da naraste razviti za 2 cm debljine pa staviti u podmazanu tepsjju. Ostaviti 20 min da odmara.
Četkicom namazati testo maslinovim uljem pa dodati nadev od povrća. Iseći po želji i rasporediti po testu. Posuti origanom, ruzmarinom i krupnom solju i peći na 200 stepeni oko 40 min. Fantastična je…
#Hrskava #Nadev #Pogača #Posna #RECEPTI #PRessSerbia
Нема коментара:
Постави коментар