Treba iskoristiti začine koje daju lepu aromu obroku. Danas vam predlažemo ukusan recept i verujemo da ćete mu se vraćati stalno.
1 pileće grudi
200 ml pavlake za kuvanje
2 grančice svežeg bosiljka
2 šake oraha
1 kašičica soli
2 kašike maslinovog ulja
2 čena belog luka
Priprema:
Pileće grudi isecite u šnicle i posolite. Stavite u veći tiganj i pržite dok ne porumeni.
U blender (secka) stavite ostatak sastojaka (ispod piletine). Izblendirajte.
Kada je piletina pržena, dodajte joj sos i ostavite na ugašenoj ringli da se malo zagreje sa mesom. Služite sa testeninom, pirinčem, ili samo sa salatom.
Foto: Pixabay
Izvor: PRessSerbia/ DIREKTNO
#PiletinaUSosuSaBosiljkom, #RECEPTDANA, #RECEPTI #PRessSerbia #PRessSrbija
Нема коментара:
Постави коментар