четвртак, 28. јул 2022.

"Venčanje će nam biti intimno": Saša Kovačević o devojci Zorani, za koju tvrdi da mu je najveća podrška

Pevač ne krije da mu je velika želja da postane otac






Saša Kovačević juče je proslavio 37. rođendan. Iza sebe ima zavidnu karijeru, hitove koji su skupili milionske preglede, a mnoge devojke uzdušu za njim jer važi za jednog od najlepših i najzgodnijih pevača na domaćoj javnoj sceni.

Ali, on uživa u ljubavi sa Zoranom Tasovac, za koju tvrdi da je posebna po svemu. Zorana je osvojila Sašu lepotom, ponašanjem, ali i stavom drugačijim od ostalih devojaka.

Na početku njihove veze, ona nije želela da se eksponira javnosti, pa su krili svoju ljubav. Međutim, od trenutka kada su viđeni zajedno prvi put u javnosti, ne razdvajaju se.

"Moram priznati da je Zorana moja najveća podrška, ali i najoštriji kritičar. Skoro uvek kada nastupam u Srbiji ona ide sa mnom. Izvanredno se slažemo i super funkcioniše zajednički život, ali kada je karijera u pitanju, imamo različita mišljenja", izjavio je Kovačević jednom prilikom, prenosi "Lepa i srećna".

Pevač je prihvatio i zavoleo Zoraninu ćerku Iskru, iz braka s Bogdanom Srejovićem. Ne krije i da mu je velika želja da postane otac.

"Ponašam se kao pravi otac prema njoj, u svakom smislu. Ne vodim je baš u šoping, za to je zaslužna mama, ali mi ništa nije teško. Odavno sam spreman da postanem otac i biću najsrećniji kada se to bude i desilo. Verujem da kada se desi pravi trenutak, desiće se i to", rekao je svojevremeno.

O stupanju u brak i ceremoniji kakvu želi, rekao je:

"Zorana i ja živimo kao da smo u braku. Venčanje će nam biti intimno, na egzotičnoj lokaciji daleko od Srbije. Papir mi nije bitan, ali planiram da se oženim svakako", otkrio je nedavno za "Informer".

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/ MAGAZIN NOVOSTI

#DevojkaZorana, #SasaKovacevic, #Vencanje #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар