среда, 1. септембар 2021.

AQUAWORLD RESORT BUDAPEST: SAVRŠENA FUZIJA GASTRONOMIJE I WELLNESSA

Skoro da uvek nečega nedostaje i skoro uvek postoji neka zamerka gostiju u hotelu, skoro, ali AQUAWORLD RESORT BUDAPEST jedan je od retkih hotela kojima zamerku ne možete naći!






Smešten u prelepom delu Budimpešte, okružen prirodom, udaljen od centra i gradske vreve, hotel AQUAWORLD RESORT BUDAPEST sjajno je odredište bilo da ste gost željan odmora, avanture ili dobrih zalogaja,



Vrsni kuvari koji duže od jedne decenije pripremaju najukusnija jela iz mađarskog, tradicionalnog ali i internacionalnog menija. Slane i slatke delicije u ovom hotelskom kompleksu su nešto o čemu se priča i podjednako su dobri koliko i SPA i WELLNESS hotela, višestruko nagrađivan za kvalitet u Mađarskoj i u svetu.



Brojni bazeni, otvoreni i zatvoreni, sa toplom i hladnom vodom, samo su delić ponude, a tropska oaza hotela iz koje izranja drevni grad, smeštena je u najvećem zatvorenom akvaparku u ovom delu Evrope, koji se nalazi u sastavu hotela.



Aquaworld Resort Budapest redovno za svoje goste pravi i promotivne pakete, pa se boravak u ovoj SPA oazi neretko može naći po dosta povoljnijim cenama od redovnih.



 










View this post on Instagram























 

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia)






 

PRESSSERBIA

#Aquaworld #AquaworldBudapestResort #Ilovehungary #Wowhungary #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар