Bogata, mirisna, ukusna...
Sastojci:
200 g spanaća,
1 glavica crnog luka,
3 čena belog luka,
200 g belog mesa,
3 kašike ulja,
1 kašika brašna,
1 goveđa kocka za supu,
200 g kisele pavlake,
1 žumance,
so,
biber.
Priprema: Na ulju propržite seckani crni luk i seckano belo meso. Dodajte beli luk i brašno, pa kratko propržite. Dodajte seckani spanać, dva litra vode i kocku za supu i kuvajte pola sata. Sklonite čorbu sa ringle, pomešajte žumance i pavlaku i dodajte ih u čorbu i dobro promešajte.
Foto: Pixabay
Izvor: PRessSerbia/ DIREKTNO
#Čorba #RECEPTDANA #RECEPTI #SpanaćIPiletina #PRessSerbia #PRessSrbija
Нема коментара:
Постави коментар