четвртак, 1. јул 2021.

Elma Hrustić u provodu sa turskim fudbalerima

Regionalna pevačica Elma Hrustić družila se sa turskim fudbalerima u popularnom turskom odmaralištu Bodrum.






Kako je u jeku letnja sezona i pored mnogobrojnih mera zbog korone, izgleda da su turisti ipak rešili da ovo leto provedu na plažama, a poznato da je Bodrum popularno tursko odmaralište mnogih javnih ličnosti kako turskih tako i celog Balkana. Pevačica  je vreli istanbulski asfalt zamenila sa čarobnim bodrumskim plažama družeći se sa prijateljima dok su večeri provodili u popularnim ribljim restoranima.



[caption id="attachment_234269" align="alignnone" width="945"]Elma Hrustić u provodu sa turskim fudbalerima Foto: Privatna arhiva[/caption]


Da naši pevači ne mogu nigde da prođu ne zapaženo još jednom je potvrdila i sama Elma Hrustić koja se zatekla u restoranu sa fudbalerim popularnih turski klubova

Galatasaraj ,Fenerbahče, Başakşehir koji su na oduševljenje prisutnih,  zamolili pevačicu za nekoliko pesama među kojima su se našle i poznate sevdalinke.

Koliko su svi uživali dovoljan je podatak da su nerado prekinuli druženje zbog propisanih mera i ograničenog rada restorana ali su obećali novo druženje gde smo sigurni da će dobra pesma trajati do ranih jutarnjih sati.

Foto: Privatna arhiva

Izvor: PRessSerbia


#ElmaHrustic #Fudbal #Pevacica #Turska #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар