понедељак, 26. август 2019.

Treće veče MUSIC WEEK-a: UŠĆE GORELO!

Sinoć je završen Music Week festival. 






Treće, i poslednje veče ovog festivala o kojem će se definitivno dugo pričati, obeležili su nastupi velikih zvezda domaće scene i regiona.

Među sinoćnim izvođačima bili su: Angellina, Sara Jo, Cobi, Maya Berović, Buba Corelli i Jala brat, Katarina Grujić i Senidah.

Poslednje veče na Ušću otvorila je mlada pevačica Angellina, i to porodično, na bini joj se najpre pridružio brat Ognjen Jovanov, a zatim i mlađa sestra, Pinkova zvezdica Teodora Tara. Angellina je nastupala u crno-beloj haljini, sa maskom na licu, i pevala "Budi u blizini" i "Potez loš", da bi se pred kraj nastupa presvukla u crni šorts i top.

[embed]https://www.instagram.com/p/B1mMz7_jg4U/[/embed]

Odmah posle nje, trenutno najtraženija pevačica Senidah počela je nastup pesmom "Četiri strane sveta", a počela je da se pravi gužva ispred bine. Veliki hit "Mišići" izazvao je najveće reakcije publike, svi su skakali, pevali i igrali uz svaku reč.

[embed]https://www.instagram.com/p/B1mWUmEDEgs/[/embed]

Senidu je "zamenila" Sara Jo koju je Ušće dočekalo cikom i vriskom. Sara je nosila upečatljivu roze odevnu kombinaciju, čije je delove bacila u publiku. Pevala je "Ko je ovde ko", "Mili, mili", "Nemam vremena za to", kao i nekoliko stranih pesama.

[embed]https://www.instagram.com/p/B1maO4SjWF2/[/embed]

Sledeća je bila Katarina Grujić, koja se vratila na binu u velikom stilu. Spustilo se belo platno, i pojavila se pevačica u zlatnom kombinezonu, sa novom, kraćom frizurom. Publika je čula njene hitove "Drugovi", "Paranoičan", "Lutka, "Greška" i druge.

[embed]https://www.instagram.com/p/B1mbsv-jv11/[/embed]

Od muških hedlajnera, Coby je izazvao ubedljivo najveću histeriju! Njegov izlazak na binu na Ušću pozdravio je vrisak neverovatne frekvencije, a napravio je takav haos da je u publici postalo i vruće.

[embed]https://www.instagram.com/p/B1mgWKgDXyZ/[/embed]

 

Beogradsku publiku dobro su promrdali i Jala i Buba, a Senidah im se priključila na bini prilikom izvedbe pesme "Kamikaza".

[embed]https://www.instagram.com/p/B1moDHojKL_/[/embed]

No, potpuni delirijum nastao je tek pojavom MayeBerović, koja je na binu sletela uz pomoć žice! Viseći iznad bine otpevala je pesmu "Harem".

[embed]https://www.instagram.com/p/B1m8wW_jmAq/[/embed]

Maja je zatvorila festival pesmama "Ruski rulet", "Načisto", "To me radi" i drugim. Publika je sve vreme tokom Majinog nastupa bila u transu!

Foto: ATA Images

Izvor: PRessSerbia

#BubaKoreli #JalaBrat #MayaBerovic #MusicWeek #SaraJo #TrećeVečeFestivala #Usce #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар