уторак, 12. децембар 2023.

Sjajan gest opštine Blace: Podela paketića i predstava za najmlađe sugrađane!

3,2,1-Blace! Na inicijativu predsednika opštine Blace Ivana Burgića, već tradiocionalno se pred Novu godinu spremaju iznenađenja i bogat program za najmlađe.




Tako će sutra, 13. decembra, od 11 časova u bioskopskoj sali Kulturnog centra "Drainac" biti izvedena predstava "Deda mraz", koju je Opštinska uprava opštine Blace u saradnji sa Kulturnim centrom "Drainac", pripremila za najmlađe.

Ovo je samo jedan od pokazatelja koliko Opštinska uprava Blace osluškuje želje sugrađana svih uzrasta, naročito dece i starih lica. Upravo u ovoj opštini tokom cele godine organizuje se niz manifestacija, a sve sa ciljem da se u Blacu animiraju mladi i stari, ali i da se privuku gosti iz svih krajeva Srbije i inostranstva.

Nakon predstave vršiće se dodela novogodišnjih paketića za decu sa teritorije opštine Blace za 2024. godinu, čiji su roditelji ostvarili ovo pravo po propozicijama iz javnog poziva.

Poštovani roditelji, dovedite decu 13.12.2023. godine, od 11,00 sati, u Kulturni centar „Drainac“, učesnici predstave obećavaju nezaboravno druženje.

321Srbija

 

#Blace, #DrainacPredstava, #IvanBurgić, #Paketići #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар