среда, 13. децембар 2023.

3,2,1-SKIJANJE! Stara planina privlači skijaše iz celog sveta! Ski opening od 15. do 17. decembra!

3,2,1 - Skijanje! Stara planina regionalna je zimska hit destinacija, a sve je više skijaša iz svih delova sveta koji svoj zimski odmor provode upravo na krovu Srbije




U fokusu projekta od nacionalnog značaja "321 Srbija" je upravo Stara planina, a promocija ove destinacije traje kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Ski opening na Staroj planini zakazan je za predstojeći vikend, od 15. do 17. decembra, a hotelski kapaciteti, ali i privatni smeštaj su skoro popunjeni.


 Stara planina  - stare cene, ovogodišnji je moto SP Resorta, a da je zaista tako, govore u prilog još uvek pristupačne cene na ovoj planini.


 -Spremno dočekujemo ovu skijašku sezonu, a naši gosti znaju da na Staroj planini mogu da dobiju samo najbolje, kaže prvi čovek JP Stara planina Goran Karadžić i dodaje:



 










View this post on Instagram























 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)




 -"Putevi su spremni, skijaška infrastruktura takođe, a i vremenski uslovi nam idu na ruku, tako da će ovo biti jedna od najboljih zimskih sezona do sada", kaže Kradžić.



 










View this post on Instagram























 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)




 SP Resort  - Hotel Stara planina raspolaže velikim smeštajnim kapacitetima, SPA centrom i brojnim drugim sadržajima, a izhvanredna je i gastronomska ponuda hotela.

321 Srbija foto 321 Srbija

 

#GoranKaradžićHotelStaraPlanina, #Planina, #SKIOPENING, #SpResort, #Zima2023, #ZIMOVANJE #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар