понедељак, 4. децембар 2023.

Ministar Selaković i gradonačelnik Todorović obišli adaptirani centar za slabovide u Čačku!

Čačak nikoga ne zaboravlja - Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković i pomoćnik ministra u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom Biljana Barošević posetili su, zajedno sa gradonačelnikom Čačka Milunom Todorovićem, adaptirane prostorije Međuopštinske organizacije slepih i slabovidih u Čačku.




Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja uložilo je sredstva za rekonstrukciju za rekonstrukciju objekta.


 Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je zahvalio ministru Selakoviću na poseti, kao i velikim ulaganjima ministarstva u adaptaciju prostora Međuopštinskog udruženja slepih i slabovidih.

– U ovom udruženju je 310 članova, a njih 170 je iz Čačka. Gradsko rukovodstvo na sve moguće načine, koliko je u moći, pokušava da olakša život osobama sa invaliditetom, rekonstrukcijom pešačkih površina i njihovom prilagođavanju ovim osobama, formiranjem parking mesta za njih, kao i adaptacijom značajnih ustanova i to ćemo raditi i u budućnosti. Konretno, u ovom objektu, u narednom periodu urediđemo toalete, a već smo uložili u rekonstrukciju toplovodne mreže, kao i pokrivanje terasa. Uslovi za sva udruženja osoba sa invaliditetom, svakako moraju biti još bolji, za sve njihove aktivnosti – rekao je Todorović.

PRESSSERBIA

Foto IG printscreen

#321Čačak, #AleksandarVucic, #Čačak, #MilunTodorović, #NikolaSelakovic, #Srbija #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар