субота, 9. децембар 2023.

Kod njih nema šuplje priče: "SPS se bori za najpravičnije ljudske potrebe"!

SPS decenijama unazad ne menja svoje mišljenje jer se bori za najpravičnije i večite ljudske potrebe, a to su socijalizam i patriotizam.




Stabilan, pravičan, čovek koji se sa obe noge čvrsto na zemlji. Posvećen razvijanju sjajnih odnosa sa regionom i ostatkom sveta. Ivici Dačiću otvorena su vrata i na zapadu i na istoku. 28 zemalja povuklo je jednostrano priznanje tzv. države Kosovo njegovom zaslugom.

Uvek nasmejan i prijateljski raspoložen, istovremeno mudar i staložen, pa zbog svega toga uvek i iznova zadobija poverenje mladih i starih podjednako.

-Verujem da ćete u narednim danima biti odlučni da se, baš kao i ja, rukujete sa svakim čovekom koga sretnete, da popričate, da se uverite da većina ljudi želi dobro svojoj zemlji, želi dobro za sebe i svoju porodicu, želi sigurnu i stabilnu i nezavisnu Srbiju koja će da napreduje", rekao je Dačić na predizbornom skupu u Lazarevcu gde SPS tradicionalno osvaja veliki broj glasova.

SPS će, zajedno sa Jedinstvenom Srbijom i Zelenima Srbije, na izborima nastupiti na listi "Ivica Dačić - premijer Srbije".

pressserbia

#Beograd, #IvicaDacic, #Izbori2023, #SocijalistiSrbija, #Sps, #TomaFila #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар