понедељак, 4. децембар 2023.

Rasim Ljajić i Husein Memić poručuju iz Pazara: Posle 15 godina uspeha, Srbija ne sme da stane!

3,2,1 - Novi Pazar! Ministar turizma i omladine Husein Memić i osnivač SDP-a Rasim Ljajić obležili su tokom proteklih nekoliko dana sa sugrađanima "15 godina uspeha" istoimenom manifestacijom kojom se simbolično obeležava decenija i po rada na razvoju i prosperitetu Novog Pazara!






 Ovim povodom su u Novom Pazaru tokom prethodnih dana organizovani brojni skupovi na kojima se okupio rekordan broj ljudi, a sve sa istim ciljem, da pruže podršku napretku grada i cele zemlje.

Teško da se mogu pobrojati i nabrojati infrastrukturni, sportski, kulturni, turistički i svi drugi projekti koji su tokom poslednje decenije implementirani u Novom Pazaru, pa i ne čudi podrška građana koja je nezapamćena u novijoj istoriji ovog grada.


Žene su naša pokretačka snaga!

U prepunom pazarskom hotelu Atlas održan je radni sastanak Foruma žena kome su prisustvovali lider Sandžačke demokratske partije Rasim Ljajić i ministar turizma i omladine Husein Memić. Sastanak je okupio više od 350 žena iz Jošanice Jošanice, Jaklje i Svojbora. Žene su po ko zna koji put potvrdile da su pokretačka strana partije, ali i cele naše zemlje.

Mnogoljudni skupovi održani su i u novopazarskim naseljima Selakovac, Ćeremidžinica, Rajčinoviće i Požega. Najavljen je i veliki sastanak Foruma mladih, kao i skup u jednom od najvećih novopazarskih naselja - Lug.

Ipak, najveće okupljanje građana Novog Pazara ali i okolnih gradova i opština očekuje se 12. decembra u novopazarskoj dvorani Pendik, tokom kojeg će svi opredeljeni za dalji napredak Srbije moći da pruže podršku listi za parlamentarne izbore Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane!

PRessSerbia

Foto 321 Srbija

#321NoviPazar, #321Srbija, #AleksandarVucic, #HuseinMemić, #NoviPazar, #RasimLjajic, #SDP, #Srbija #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар