среда, 24. август 2022.

Vojaž u vezi sa ćerkom našeg poznatog pevača


Ljubav ne bira ni vreme ni mesto, a Vojaž i njegova nova izabranica se nisu skrivali od očiju javnosti









Popularni pevač Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž uslikan je sa novom devojkom. Njih dvoje su šetali popularnim zemunskim kejom, nakon čega su večerali u jednom restoranu.

Zaljubljeni par je nastavio da u prelepoj večeri uživa na obali Dunava, gde su pali i prvi poljupci.

Na osnovu fotografija koje su osvanule u javnosti moglo se zaključiti da je njegova nova devojka ćerka našeg popularnog pevača Harisa Džinovića, Đina Džinović.

Kako prenose domaći mediji, Mihajlo i Đina su sve vreme navodno bili izuzetno bliski, a da je njihov odnos više nego prijateljski, videlo se po tome što su prvo šetali zagrljeni po Zemunu, a u jednom trenutku su se prepustili i strastima i sočnim poljupcima, i to dok su gledali jato labudova u reci.

- Svima koji su se te noći zatekli na Gardošu bilo je jasno da su njih dvoje u vezi, daleko je to od prijateljstva. Posle romantične šetnje oni su, držeći se za ruke, došli u restoran. Sedeli su jedno pored drugog, često su se grlili, a u jednom trenutku pao je i poljubac. Bili su baš opušteni, jer je lokal bio skoro prazan. Posle večere, zagrljeni su otišli, sve vreme se smeškajući jedan drugom - kaže izvor za Kurir.

Sudeći prema fotografijama oni su ipak u vezi, a nedavno su oboje demantovali natpise u medijima koji su upućivali upravo na to.

- Bata i seka. Imam dečka, Mihajlo mi je brat - naglasila je tada Đina, koja je donedavno bila u vezi s mladim fudbalerom Crvene zvezde Andrejem Đurićem.

Foto: ATA Images

Izvor: PRessSerbia/ Glossy



#Ćerka, #HarisDzinovic, #Ljubav, #Vojaž #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар