Poslastica za svačiji ukus...
Sastojci:
170 g maslac,
100 g šećera,
prstohvat soli,
1 kesica vanilin šećera,
250 g brašna,
25 g malih čokoladnih jaja ili čokoladnih kocki.
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni, tepsiju obložite pek papirom. Dobro umutite maslac, dodajte šećer, so, vanilin šećer i malo po malo dodavajte brašno.
Od testa napravite kuglice malo veće od oraha, dlanovima ih oblikujte, u sredinu stavite čokoladno jaje ili kocku čokolade i zatvorite.
Ređajte u pleh i pecite oko 15 minuta, vodeći računa da keksići ne potamne, već da ostanu žuti.
Foto: Pixabay
Izvor: PRessSerbia/ DIREKTNO
#KeksićiPunjeniČokoladom, #RECEPTDANA, #RECEPTI #PRessSerbia #PRessSrbija
Нема коментара:
Постави коментар