недеља, 3. јул 2022.

Ovako je Ber Grils "preživeo" Staru planinu, svetski prirodni biser! (Video)

Najpopularniji avanturista današnjice Ber Grils i njegov indijski kolega Ranvir, preživeli su divljnu Stare planine, a premijerno izdanje emisije iz jednog od najlepših delova sveta, publika će moći da vidi 8. jula




3,2,1 - SRBIJA! Ber Gril i Ranvir osvojili su Staru planinu, součili se sa medvedima, vukovima, zmijama i ostalim stanovnicima jednog od najlepših planinskih vrhova u svetu.

Prelepi krajolici, flora i fauna, životinjsko carstvo, prašume i kristalno čiste reke, samo su deo trejlera kojim se najavljuje "Divljina sa Ber Grilsom" na Staroj planini.

Helikopterska jedinica Mup-a Srbije sa komandantom Nenadom Nedićem na čelu pružila je kompletnu logističku podršku Grilsu, Ranviru i njihovoj ekipi kako bi uspeli da stignu do najzabačenijih krajeva Stare planine i okom objektiva zabeleže kadrove koji su pred vama.

Ekipa je na planini, kao što to obično biva, jela crve i bube, a kada su se kamere gasile usledila bi gozba po kojoj je Srbija poznata u svetu. Grils i kolege problali su skoro sve staroplaninske specijalitete, autohtona jela i pića, a gostporimstvo im je ukazano u SP Resortu, tačnije u hotelu Stara planina odakle je i poleteo helikopter Mup-a Srbije.

Dobrodošlicu u srpski prirodni biser poželeo im je prvi čovek JP Stara planina Goran Karadžić, a posle tradicionalne zdravice, Grils i Ranvir uputili su se ka Midžoru, najvišem vrhu Stare planine.

-Prirodne lepote vaše zemlje su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket – planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu. Još kad bi Novak Đoković, koga mnogo cenim i čiji sam veliki obožavalac, pristao da mi bude gost u nekoj od narednih sezona, sasvim sigurno bismo došli da snimamo u Srbiji - rekao je Grils medijma svojevremeno, a nedugo zatim usledilo je snimanje u našoj zemlji.

Jedan od najpoznatijih svetskih avanturista i njegova televizijska emisija svojevrsnji su poziv turistima koji na putovanja odlaze kako bi napustili zonu komfora i od odmora dobili daleko više od klasičnog agencijskog aranžmana dostupnog svima. Upravo zato turističke organizacije širom planete bukvalno se otimaju kako bi doveli Grilsa i njegovu ekipu, čime postavljaju svoju zemlju na svetsku avanturističku mapu.

Kako su se Grils i njegov indijski kolega Ranvir snašli na Staroj planini pogledajte u oficijelnom trejleru za emisiju koja se emituje 8. jula:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=joH3je2HrxA&t=158s[/embed]

Foto i video: Printscreen -  Youtube Netflix India

Tekst 3,2,1 - Srbija

 

#321Srbija #BearGrylls #BerGrils #NetflixIndia #Planina #Preživljavanje #Ranveer #Ranvir #StaraPlanina #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар