Kod ovog jela nećete znati da li je lepše povrće ili meso.
Sastojci:
600 g svinjskih ili telećih šnicli,
0,5 dl ulja,
1 manja tikvica,
100 g boranije,
100 g kukuruza šećerca,
100 g šargarepe,
mešavina suvih začina.
Priprema:
Izlupajte šnicle, posolite i propržite ih na malo ulja. Sklonite ih, pa u isto ulje dodajte sitno isečenu tikvicu, boraniju, kukuruz i šargarepu isečenu na sitne kockice.
Sve začinite mešavinom začina i dinstajte oko 15 minuta, da povrće omekša. Zatima povrće prekrijte šniclama, pobiberite ih i poklopite tiganj, pa dinstajte na tihoj vatri još par minuta.
Foto: Pixabay
Izvor: PRessSerbia/ DIREKTNO
#PredlogZaRučak,#RECEPTDANA,#ŠnicleUPovrću #PRessSerbia #PRessSrbija
Нема коментара:
Постави коментар