четвртак, 28. април 2022.

Pevačica javno isprozivala Lazića: Darko je ološ i to onaj najveći koji obmanjuje ovaj narod!

Folker Darko Lazić napravio je još jedan prekršaj u nizu kada je saobraćaj u pitanju.






Ovim povodom oglasila se i pevačica Saška Karan, koja ja najstrašnije isprozivala Darka Lazića.

– Upravo sam saznala da je priveden Darko Lazić – pijan, drogiran i bez dozvole! Moram reći da si, Darko, ipak jedan ološ i to onaj najveći koji obmanjuje ovaj narod! Prva sam bila uz tebe kada se desila ona nesreća. O čemu se ovde radi? Mnogo si se pro***čio! Nemaš ni k od karijere, a glumiš neku zvezdu! Smiri se i oladi! Ne mogu da verujem ko sve seda za volan i kome se sve daje vozačka dozvola! Da ne zaboravim još jednom, Darko Lazić, ološe jedan! – poručila mu je koleginica.

Lazić je u sredu priveden zbog niza prekršaja koje je otkrila saobraćajna policija kada ga je presretač zaustavio. Pevač je priveden juče oko 4 sata ujutru na auto-putu u Novom Beogradu.

On je na auto-putu kod Sava Centra vozio 117 kilometara na sat, a ograničenje bilo 80. Pevaču je izmereno i 0,91 promil alkohola, a navodno je bio pozitivan i na droga testu.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18. decembra 2013. godine. Folk pevač je potom kažnjen sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom od godinu dana.

Izvor: PressSerbia/Blic

#Pevacica,#SaškaKaran #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар