петак, 10. септембар 2021.

PADAJU MASKE ZADRUGARA: Tekstopisac otkrio da mu je Davor nudio seks za pesmu!

Mladi pevač Davor Lazić, koji je u Zadrugu ušao zajedno sa svojim kolegom Zokijem Šumadincem, izgleda napolju voli da svoje pesme plaća na poseban način.






– Davor je kontaktirao Gorana Kostića putem društevene mreže i poželeo je da mu upravo on sa svojom ekipom uradi novu pesmu. Oni su se vrlo brzo dogovorili da se nađu u studiju kako bi mladi pevač čuo numere koje su u ponudi! – priča dobro obavešten izvor, i dodaje:



 










Погледајте ову објаву у апликацији Instagram























 

Објава коју дели Davor Lazić (@officialdavorlazic)






-Pevač se oduševio kada je čuo numeru koju su uradili specijalno za njega, ali ubzo se situacija potpuno promenila. Naime, kada je otišao iz studija javio se i rekao da sponzori ne žele da mu kupe tu pesmu i da je on može da dođe da se dogovore oko plaćanja.

Tekstopisac Goran Kostić i njegov tim su prihvatili da pevač dođe na dogovor, ali ono što im je ponudio, nikako nije bilo prihvatljivo za Gorana.



 










Погледајте ову објаву у апликацији Instagram























 

Објава коју дели Goran _Kostic_Official (@tekstopisac_goran_kostic)






-On je ponovo došao u studju, i tada je ponudio Goranu da neke intimne stvari, tačnije seks, a da za uzvrat dobije pesmu. Ovo je bio šok za njega jer nikako to nije mogao da očekuje. – zaključuje izvor.

Kako bi čuli i Goranovu stranu priče pozvali smo ga, te nam je rekao sledeće:

-Nažalost ljudi su takvi, postoje razni. Za sve ove godine svog rada sa mnoštvom pevača i pevačica nisam doživeo ovakko nešto. Pored toga što mi je otvoreno priznao da je muška sponzoruša i da ima sponzore, doživeo sam i ovo. Zaista nema reči, ako se sretnemo u Zadruzi isteraću sve na čistac, kao što će biti slučaj i sa Nikolom Grujić koji pokušava da glumi dobrog i finog čoveka, a zapravo je stvarnost totalno drugačija.

#Rijaliti #Zadruga #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар