Najpopularnija srpska planina po mnogo čemu se izdvaja od drugih regionalnih planinskih centara, ipak, ono što brojne goste iz inostranstva privlači na Kopaonik jeste hrana. Hotel Angella SPA & Wellnes postao je sinonim za savršenu kuhinju koja zadovoljava sve svetske standarde, a sve veći broj gostiju iz Srbije i inostranstva posećuje ovaj hotel upravo zbog savršenih delicija. Tokom marta, restoran će po drugi put posetiti Mišelinovi inspektori, a predlog za zvezdicu ubrzo zatim mogao bi se naći pred Mišelinovom komisijom.
Tako bi hotel Angella dobio i zvanično najvrednije i najprestižnije svetsko priznanje u kulinarstvu.
-Naši zaposleni vredno rade na kultivisanju profesionalnosti i održavanju kvaliteta usluga. Kao jedan od vodećih turističkih kompleksa na planinskom masivu, Angella se trudi da održi odgovorno poslovanje i odnos sa posetiocima. Sadržaji smeštajnog objekta su sveobuhvatni i podrazumevaju lobi-bar, đakuzi, dve saune, parno kupatilo i teretanu. Trudeći se da gostima i gošćama pružimo pravi užitak i odmor od svakodnevice, redovno ažuriramo svoje sadržaje i ponudu, a naši rezultati govore više nego dovoljno, kažu u menadžmentu hotela i dodaju:
-Takođe se možemo pohvaliti da spadamo među najbezbednije hotele kada je u pitanju virus Covid 19 jer se pridržavamo svih preporuka kriznog štaba kao i ministarstva zdravlja. I pored svih preduzetih mera zaštite, gosti će se osećati relaksirano i neopterećeno jer se menadžment hotela potrudio da odmor, čist vazduh i relaksacija budu na prvom mestu.
Legendarni "Centar za pripremu hrane" koji je Genex davne 1986. pokrenuo na Kopaoniku, a koji je tokom naredne decenije pao u zaborav, uzdigao se kao feniks iz pepela i to pod upravom gospodina Bobana Mutavdžića koji svojim kulinarskim umećem svakog gosta restorana ostavlja bez daha!
#Angella #BobanMutavdžić #HotelAngella #Kopaonik #PRessSerbia #PRessSrbija
Нема коментара:
Постави коментар