понедељак, 15. фебруар 2021.

Zimovanje u hotelu Angella po meri gurmana!

Hotel Angella SPA & Wellnes drugo je ime za kvalitet




Najpopularnija srpska planina po mnogo čemu se izdvaja od drugih regionalnih planinskih centara, ipak, ono što brojne goste iz inostranstva privlači na Kopaonik jeste hrana. Hotel Angella SPA & Wellnes postao je sinonim za savršenu kuhinju koja zadovoljava sve svetske standarde, a sve veći broj gostiju iz Srbije i inostranstva posećuje ovaj hotel upravo zbog savršenih delicija. Tokom marta, restoran će po drugi put posetiti Mišelinovi inspektori, a predlog za zvezdicu ubrzo zatim mogao bi se naći pred Mišelinovom komisijom.

Tako bi hotel Angella dobio i zvanično najvrednije i najprestižnije svetsko priznanje u kulinarstvu.


-Naši zaposleni vredno rade na kultivisanju profesionalnosti i održavanju kvaliteta usluga. Kao jedan od vodećih turističkih kompleksa na planinskom masivu, Angella se trudi da održi odgovorno poslovanje i odnos sa posetiocima. Sadržaji smeštajnog objekta su sveobuhvatni i podrazumevaju lobi-bar, đakuzi, dve saune, parno kupatilo i teretanu. Trudeći se da gostima i gošćama pružimo pravi užitak i odmor od svakodnevice, redovno ažuriramo svoje sadržaje i ponudu, a naši rezultati govore više nego dovoljno, kažu u menadžmentu hotela i dodaju:

-Takođe se možemo pohvaliti da spadamo među najbezbednije hotele kada je u pitanju virus Covid 19 jer se pridržavamo svih preporuka kriznog štaba kao i ministarstva zdravlja. I pored svih preduzetih mera zaštite, gosti će se osećati relaksirano i neopterećeno jer se menadžment hotela potrudio da odmor, čist vazduh i relaksacija budu na prvom mestu.

Legendarni "Centar za pripremu hrane" koji je Genex davne 1986. pokrenuo na Kopaoniku, a koji je tokom naredne decenije pao u zaborav, uzdigao se kao feniks iz pepela i to pod upravom gospodina Bobana Mutavdžića koji svojim kulinarskim umećem svakog gosta restorana ostavlja bez daha!


#Angella #BobanMutavdžić #HotelAngella #Kopaonik #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар