петак, 19. фебруар 2021.

Godinama ste mislili da se zvezda "Igra sudbine" zove Milica Milša, ali njeno pravo ime zna jako mali broj ljudi!

Nadimak Milša dobila je od majke, književnice Leposave Milanin, i to u najranijem detinjstvu, koji je vremenom postao njen pseudonim, pa ga već godinama koristi u javnosti






Glumica popularne serije "Igra sudbine", Milica Milša (52), tumači ulogu Ade Kanački, a u ovom ostvarenju odavno je pobrala simpatije mnogih.

Glavna uloga u ovom projektu donela joj je veliku popularnost u Srbiji i regionu, a malo je poznato koje je njeno puno, pravo ime.

Ona je rođena kao Milica Isaković, te je udajom za poznatog dramaturga Žarka Jokanovića dodala i njegovo prezime, pa joj u dokumentima pišu oba.

Nadimak Milša dobila je od majke, književnice Leposave Milanin, i to u najranijem detinjstvu, koji je vremenom postao njen pseudonim, pa ga već godinama koristi u javnosti.

- Kada me neko oslovi punim imenom, znači da sam nešto zgrešila. Ipak, volim svoje ime, dobila sam ga po svojoj baki - kazala je ona prošle godine za "Vesti online".

Miličin otac je poznati književnik i akademik Antonije Isaković, a baš tako se zove i njen sin, jer je želela da na taj način pokaže koliko poštovanja i ljubavi ima za tatu.

#Glumica #Ime #MilicaMilša #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар