недеља, 3. новембар 2019.

SINOĆ JE ONA ODUŠEVILA REGION! Gledaoci nisu ostali imuni na nju, ova zadrugarka je NAJVEĆE OTKRIĆE ZADRUGOVIZIJE! (VIDEO)

Publika je sinoć mala priliku da glasa i za takmičara koji je po mišljenju regiona bio najveće otkriće tokom ove večeri kada je organizovana prva "Zadrugovizija" u trećoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima.






Gledaoce je najviše oduševila Milica Kemez, zbog čega je upravo ova zadrugarka dobila ovu laskaku titulu. Inače, Milica Kemez prva je nastupala večeras zajedno sa Stefanom Miloševićem i Milošem Bojanićem, a oni su se predstavili numerom "Čigra".

Kada je čula da je dobila titulu najvećeg otkrića na večerašnjoj "Zadrugoviziji", ova učesnica bila je u šoku, a onda je odlučila i da se obrati gledaocima. Inače, kao nagradu Milica je dobila obuću, hiljadu dinara i punu korpu slatkiša.
U šoku sam! Hvala svima! Stvarno sam iznenađena, nisam očekivala, bila sam nervozna. Nagradu zaista nisam očekivala. Srećna sam i ne znam šta da kažem, hvala svima - rekla je Milica Kemez.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

[embed]https://youtu.be/of8wz7TFeJA[/embed]

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/Pink

#MilicaKemez #PobednikPublike #Zadruga3 #Zadrugari #Zadrugovizija #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар