понедељак, 25. новембар 2019.

Recept dana: PASULJ NA TRADICIONALAN NAČIN!


Ovakav pasulj još niste probali, stoga luk i tetovac u ruke i počnite...Jer pravi raj mirisa i ukusa tek predstoji kad krene da se krčka...










SASTOJCI:

  • 300-400g pasulja tetovca

  • glavica crnog luka

  • tri čena belog luka

  • ulje

  • lovorov list

  • biber

  • kašika brašna

  • kašika aleve paprike

  • 300 g suvih rebara


PRIPREMA:

Pasulj očistiti oprati u nekoliko voda, naliti i iseći crni luk, dodati rebra, lovorov list i staviti da se kuva.

Ako je pasulj mlad potrebno mu je sat vremena. Napraviti zapršku...Na ulju ispržiti sitno seckan crni luk, dodati brašno i izdrobljen beli luk i to dobro propržiti i na kraju dodati alevu papriku i odmah podići sa rigle i sipati u pasulj. 

Dodati kašiku začina, soli i bibera i ostaviti da vri par minuta. Uz pasulj predlažem salatu od kiselog kupusa..Prijatno!

[embed]https://youtu.be/t-0cFYxqro8[/embed]

Foto: Pixabay

Izvor: PRessSerbia/Informer



#PASULJNATRADICIONALANNAČIN #PredlogZaRučak #RECEPTDANA #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар