петак, 1. новембар 2019.

FUDBALER OSIGURAO LJUBAV SA SOFIJOM MILOŠEVIĆ NARUKVICOM OD 18.000 €

Sofija Milošević i Luka Jović više ne kriju da su zajedno tako pažljivo kao što su to činili na početku, a ljubav koja traje već nekoliko meseci podržana je i od strane zajedničkih prijatelja i na društvenim mrežama






Fotografije iz Portugala obišle su svet, a po nekima ovo je bio svojevrstan dokaz da atraktivna manekenka i fudbaler svaki slobodan trenutak koriste da provedu zajedno.

Prvo su uslikani zajedno u Madridu, pa su objavili istovremeno fotografije iz grada Sintra u Portugalu. Pritom, kako se čini, Luka čini sve da razmazi Sofiju, pa će se o detaljima njihove veze tek čuti.

Fudba-ler Real Madrida nedavno je poklonio Sofiji narukvicu od 18.000 evra. Kako je dobro obavešteni izvor naveo, Jović mesečno troši desetak hiljada evra na Miloševićevu, a skupocenu narukvicu poklonio joj je za četiri meseca veze.

- Luka je znao da je Sofija navikla na život na visokoj nozi i pre nego što je s njom ušao u ozbiljnu vezu. Budući da je ona već bila s nekoliko njegovih kolega, kao is bogatim biznismenima, bilo mu je sve jasno. Upravo zbog toga je od samog starta počeo da je skupim poklonima i putovanjima iznenađuje.

Izvor: Kurir

#Ljubav #LukaJović #SofijaMilošević #Veza #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар