Brzinska sladoled torta u kojoj će uživati cela porodica.
Sastojci:
400 g sladoleda od čokolade,
150 g seckanog kikirikija,
150 g seckane čokolade,
150 g keksa,
100 g putera.
Priprema:
Usitnite keks, pa ga pomešajte s otopljenim puterom. Sipajte keks u kalup za torte i ravnomerno ga rasporedite po dnu i stranicama kalupa. Pecite koru osam minuta na 200 stepeni.
Izvadite sladoled da malo omekša, pa u polovinu dodajte seckani kikiriki i seckanu čokoladu, a zatim sipajte preko kore. Odozgo stavite drugi deo sladoleda, pa sve u zamrzivač da se dobro stegne. Ukrasite tortu po želji.
Foto: Pixabay
Izvor: PRessSerbia/ DIREKTNO
#RECEPTDANA,#RECEPTI,#SnikersSladoledTorta #PRessSerbia #PRessSrbija
Нема коментара:
Постави коментар